Design zetels

Wat mag er niet ontbreken in uw woonkamer? Het antwoord is heel gemakkelijk, namelijk een heerlijk zittende en mooi uitziende design zetel. Voor relaxen en loungen, romantische avonden of lekker een film met de kinderen. Het middelpunt van de woonkamer mag dus best een blikvanger zijn! Het aanbod online is enorm, daarom hierbeneden een aantal unieke zetels op een rijtje.

Design zetels van HAY

Aan het juiste adres bent u voor een zetel zeker bij HAY. Onder de favorieten vallen de Mags zetels, zoals de HAY Mags Soft Zetel. Deze comfortabele zetel is strak en oogt simpel. Dankzij de ronde randen en de zachte kussens heeft deze zetel een zachter en relaxter uiterlijk dan de andere Mags Zetels, welke een wat stevigere look heeft. Mags is te verkrijgen in stof en leer en u heeft de keuze uit hoge of lage armleuningen. Zodus helemaal instaat om te voldoen aan uw wensen!

Design zetels van MUUTO

Wie op zoek is naar een designlabel met een frisse, vernieuwende blik zit goed bij het designmerk Muuto. Muuto is jong, doortastend en straal energie en levenslust uit.

De Rest zetel en de Outline zetel zijn zeer geliefd. De Outline Zetel heeft een stijlvol en puur design, welke u nog sprekender kunt maken met bijpassende design kussens. Ontworpen door Anderssen & Voll, twee heren die oorspronkelijk behoorden tot het voormalige designertrio Norway Says. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringsmogelijkheden en tevens te verkrijgen als 2-zits en 3-zits zetel.

Ook de Rest 2-zits Zetel is ontworpen door Anderssen & Voll, de zetel is voorzien van een hoogwaardig stalen constructie en houten poten. Doordat de hoes voorzien is van een ritssluiting kan deze gemakkelijk gereinigd worden, ideaal te onderhouden dus!

Design zetels van Vitra

De Polder Zetel van Vitra is ontworpen door Hella Jongerius. Ze koos voor een zetel die schittert in asymmetrie, zowel op het gebied van vormgeving als kleurgebruik. De oer-Hollandse zetel doet door zijn langgerekte vorm en verschillende kleuren denken aan een polderlandschap.

Verkrijgbaar in 4 felle kleuren: groen, blauw, rood en geel. Door de verschillende tinten in de zetel haalt u een echte eyecather in huis!

Design zetels van Ligne Roset

De Ligne Roset Togo 3-zits Zetel is een ontwerp van Michel Ducaroy uit 1973. Deze design klassieker is dus al meer dan 40 jaar oud, maar is vandaag de dag nog steeds razend populair! En dat is ook niet gek: deze driezitter ziet er erg stijlvol uit en het comfort straalt er gewoon vanaf. Want zeg nou zelf, hier wilt u toch meteen op gaan zitten?

Naar wens kunt u de Togo uitbreiden met hoekelementen, een loungezetel, een poef, een 2-zits-zetel, een fauteuil of een mini-fauteuil.

Design zetels van Montis

De Axel Zetel van Montis wordt gezien als dé ideale zetel voor elke leefruimte. De fijn gesneden kubistische ombouw heeft een onderstel dat bijna aan het oog wordt onttrokken, waardoor de zetel geen verbinding lijkt te hebben met de ondergrond. Ook deze zetel is verkrijgbaar in talloze uitvoeringsmogelijkheden, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen.

Heeft u nog geen genoeg kunnen krijgen? Op onze webshop vindt u nog meer zetels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *