tv meubels

TV meubels

Ondanks dat de maatschappij veranderd en de technologie erg hard gaat blijft de tv toch een belangrijke plek in nemen in ons interieur. Vroeger hadden we maar een paar zenders en zaten we met het hele gezin voor de buis als het journaal kwam of als er een leuke zaterdagavond show op tv was. De TV was vroeger iets heel bijzonders. En nu nog steeds zitten we gemiddeld 190 minuten per dag voor de buis (cijfers 2015). Het aantal minuten neemt overigens wel af. Mede omdat we tegenwoordig met video on demand, uitzending gemist en nog meer van dit soort extra’s kunnen bepalen wanneer we iets kijken. We blijven er niet meer voor thuis maar kiezen ons eigen moment. 

tv meubels

Tv verstoppen

Met de jaren zijn de tv’s steeds mooier geworden. Ze zijn platter geworden wat al enorm scheelt. Er zijn ook speciale meubels voor gekomen. Meubels waarbij je de tv kan showen maar ook meubels waarbij je de tv kan verstoppen. Want we willen niet allemaal de tv permanent in ons interieur zien. Samsung heeft zelfs een speciale tv gemaakt. Een tv gebouwd op een designmeubel.

Internetten op tv

Tegenwoordig gebruiken we de tv niet alleen om tv te kijken. We sluiten onze spelcomputers er op aan maar kunnen er ook op internetten. Mijn kinderen kijken heel erg vaak Youtube filmpjes op de tv. En ook de interactieve tv heeft zijn intrede gedaan. Met o.a. Netflix en Apple tv kunnen we nu de nieuwste film in ons eigen huis kijken.  Tv kijken is dus veranderd. Internet heeft ook op dat vlak weer een extra toevoeging gegeven aan ons leven.

Hoe belangrijk is de tv in jouw interieur? Heb jij hem op een meubel staan waarbij je de tv kan “wegwerken” of staat hij prominent in je interieur?
Hoe vaak kijk jij nog tv? En maak jij ook gebruik van bijvoorbeeld video on demand? Of ben je net als ik dol op netflix?

tv meubel

Dit artikel wordt gesponsord door tveninternetvergelijken.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *