Meubels van pallets

Meubels van pallets in een moderne vorm

Pallets voor in je woning of tuin zijn helemaal hot op dit moment. Eigenlijk is dat ook niet zo gek. Wanneer je gaat zoeken naar meubels van pallets kom je op Pinterest alleen al duizenden prachtige ontwerpen en ideeën tegen. De charme van pallets is voornamelijk de robuuste, natuurlijke en ruwe look. En, je kunt er natuurlijk ook zelf lekker mee aan de slag.

Nu is een meubel van pallethout zelf maken toch wel een grote, en voor sommige mensen, ingewikkelde opgaven. Daarom heeft het meubelmerk Jual Furnishings dit al voor je gedaan. Het merk lanceerde onlangs haar nieuwe collectie met meubels van pallets!

Een TV meubel en salontafel van pallethout

Pronkstukken uit de nieuwe collectie houten meubels van Jual Furnishings zijn natuurlijk het TV meubel en de salontafel. Binnen deze ontwerpen zijn de pallets ook echt terug te zien. Bovendien zijn de palletmeubels gemaakt van massief rubberwood. Dit is één van de meest ecologische houtsoorten afkomstig uit Zuidoost-Azië. De soft-close klepdeuren met verweerd ogende scharnieren en de charme van het robuuste hout maken het TV meubel Pallet en de Salontafel Pallet helemaal compleet.

tv-meubel-pallet salontafel-pallet

Houten meubels met toevoeging van staal

Naast meubels van pallets heeft dit meubelmerk ook een andere collectie houten meubels gelanceerd. De modellen uit deze collectie zijn minimalistisch en stoer. Het rubberwood is gecombineerd met een zwarte stalen frame. De ontwerpen zijn charmant op hun eigen manier. Ook de warmte, charme en ruwheid van het hout komt bij deze meubels naar voren. Het TV meubel Steel en de Salontafel Steel passen heel goed bij de industriële woonstijl.

tv-meubel-steel salontafel-steel

Meubels van Jual Furnishings

Met deze collectie houten meubels heeft het meubelmerk Jual Furnishings zichzelf overtroffen. De standaard collectie met klassieke meubels is nu namelijk uitgebreid met stoere industriële meubels. De modellen van dit meubelmerk zijn in de Benelux alleen verkrijgbaar bij Trendymeubels.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *