ronde eettafel

Voordelen ronde eettafel

Al tijden overweeg ik om een ronde eettafel aan te schaffen. Ik vind een ronde eettafel gezelliger dan een rechthoekige. Met een ronde eettafel zie je iedereen die aan tafel zit. Bij een rechthoekige  moet je duidelijk even om je heen kijken om te zien wie de tafelgast naast je is.

Ik vind het erg mooi om een ronde eettafel in je huiskamer te hebben. Daarboven moet dan wel een mooie grote hanglamp. Nu is het wel zo dat je echt een huiskamer moet hebben voor een ronde tafel. Een ronde tafel kan je namelijk niet zo maar even tegen de muur zetten. Om een ronde tafel moet je kunnen lopen. Je moet daar dus genoeg ruimte voor hebben. De meeste mensen kunnen nog wel een ronde eettafel voor 4 of 6 personen plaatsen maar moet hij nog groter zijn dan past dit toch vaak niet. En als je vaak vrienden of familie over de vloer hebt die mee eten dan past dit niet met zijn allen aan een ronde tafel. Gelukkig zijn er ook tafels welke je uit je kan schuiven. En hoe vaak gebeurd het nu dat je  zoveel eters krijgt. Mocht dat voorkomen dan kan je er altijd nog een tafel bijzetten.

Zoek je net als ik nog een leuke (ronde) eettafel kijk dan eens bij XLmeubels.nl Daar vindt je een groot assortiment tafels van verschillende winkeliers op een website.

ronde-eettafel

Bron: VT wonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *