tuinplannen

Tuinplannen voor 2019

Wat ga jij doen deze kerstvakantie? Ben je vrij? Ga je klussen in huis of ga jij je bezig houden met plannen maken voor 2019. Wil jij er in de zomer goed bijzitten dan is nu het moment om je tuin en plannen al klaar te maken.

De bloembollen mogen namelijk al gepland worden. Zo krijg je in het voorjaar weer een mooie kleurrijke tuin. Poot ze in laagjes en je kan voor lange tijd genieten van verschillende uitkomende bloemen. 

Als je nieuwe beplanting aangaat leggen in je tuin is het nu al goed om te kijken wat je wenst. Ga langs tuincentra en laat je inspireren. Kijk ook goed naar de behoefte aan zon. Er zijn maar weinig planten die goed in de schaduw groeien dus houdt er goed rekening mee.

En naast je beplanting is natuurlijk ook je zitje erg belangrijk. Had je vorige jaar voldoende plek of moet je extra plek creëren? Zijn je meubels nog goed. Tuinmeubelen staan vaak onder allerlei weersomstandigheden buiten. Water, wind en zon tast het materiaal aan. Controleer voordat je gaat zitten goed of alles nog veilig is. En zat je vorig jaar steeds in de zon te kijken en wil je nu zonder te knijpen in je ogen van je tuin genieten? Dan kan je Online een muurparasol bestellen. Zo creëer je een perfect plekje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *