tuinieren

TUINIEREN IN DE STAD WORDT EEN FEEST MET DE NIEUWE URBAN GARDENING COLLECTIE VAN IKEA

  • Tuinieren in het centrum van de stad
  • Plantenhangers, kruidensets en gereedschap
  • Vanaf maart verkrijgbaar bij IKEA

Een groene zomer midden in de stad? Geen probleem met de nieuwe outdoor collectie van IKEA. Dankzij de handige producten kan je overal tuinieren, ook op een balkon in het centrum van de stad of gewoon binnen. De nieuwe producten zijn vanaf maart verkrijgbaar bij IKEA.

 ikea tuinieren

Verzorgen in stijl

Verzorg je planten in stijl met de BITTERGURKA plantenhanger en gieter van duurzaam staal en gelakt bamboe.

 Plantenbak ikea

Blije planten
Vaak van huis, maar toch blije planten? De SÖTCITRON potten hebben een ingebouwd waterreservoir zodat je planten automatisch water krijgen.

plantenstandaard ikea

Tuin in de lucht

Maak gebruik van de dode hoek op je balkon met de SOCKER plantenstandaard. Zo tover je een klein balkon in een handomdraai om tot een tuin in de lucht.

kruiden ikea

Groene vingers

Heb je groene vingers, maar geen tijd om potten, aarde en zaadjes te kopen? Dan bieden de FRÖER kweeksets uitkomst. De sets bevatten alles wat je nodig hebt voor het kweken van kruidenplantjes. Je hoeft alleen water toe te voegen.

plantenrek ikea

Boven zichzelf uitstijgen

Klimplanten geven een balkon extra sfeer. Bovendien bedekken ze lelijke wanden. Het BARSÖ rek helpt klimplanten om boven zichzelf uit te stijgen.

tuinset ikea

Aan de slag

Geïnspireerd om je balkon of tuin onder handen te nemen? Dan komen de GRÄSMARÖ tuinierset en vrolijke KRYDDNEJLIKA tuinhandschoenen goed van pas.

Over IKEA Group

Onze visie is om een beter dagelijks leven te creëren voor zoveel mogelijk mensen. We bieden goed ontworpen, functionele en betaalbare woninginrichtingsproducten van hoge kwaliteit aan, die met zorg voor mens en milieu geproduceerd worden. De IKEA Group heeft 315 woonwarenhuizen in 27 landen. Daarnaast zijn er meer dan 40 woonwarenhuizen die door franchisenemers uitgevoerd worden buiten de IKEA Group. De IKEA Group had in FY14 716 miljoen bezoekers in de vestigingen en 1,5 miljard mensen bezochten IKEA.com. Voor meer informatie kijk op ikea.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *