Trendy en decoratief wanddecoratie

MyGalleryWalls; een trendy en decoratief wanddecoratie concept dat bestaat uit de GalleryFrames en GalleryPlates.

GalleryFrames, een uniek, stijlvol en persoonlijk wandconcept, dat bestaat uit 11 individuele fotolijstjes in 3 verschillende maten en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit. Galleryframes is het trendy wanddecor product waarbij persoonlijke herinneringen een waar schouwspel op de muur afspelen.

GalleryPlates, een decoratief en kleurrijk concept, bestaande uit 5 hoogwaardige porseleinen wandborden. De GalleryPlates zijn verkrijgbaar in de versie Pop of Classic, met ieder 5 unieke designs. Elke GalleryPlate heeft een diameter van 25 cm en aan de achterzijde is een bevestigingsclip gemonteerd voor een eenvoudige montage!

Bij iedere productverpakking, leveren wij een sjabloon aan op ware grootte waarbij je de keuze hebt uit 4 verschillende montage lay- outs. Daarnaast worden de producten van MyGallerywalls geleverd in een mooie en exclusieve cadeauverpakking. Leuk om als cadeau te geven en om te krijgen.

De producten zijn verkrijgbaar via onze online shop: http://www.style4walls.com/nl/.

mygallerywalls-wandborden-collage-design-pop-5-stu mygallerywalls-wandborden-collage-design-classic-5 bordjeswand bordenwand fotolijst

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *