Trends in tuinmeubelen

Met de zomer voor de deur, ben je wellicht op zoek naar een vernieuwing voor je tuin, zodat je lekker kan loungen tijdens warme zomeravonden. Maar wat voor loungeset past bij jouw tuin óf balkon en je wensen? En wat voor trends zijn er in tuinmeubelen? Als je dus op zoek bent naar een leuke loungeset, lees dan zeker verder. Wij hebben namelijk drie trends voor je op een rij gezet om je te inspireren!

1. Hangende loungestoel

Een eerste grote trend in loungemeubelen voor je tuin of balkon, is die van de hangende loungestoelen. Deze stoelen zien er leuk uit, maar zitten bovendien ook erg comfortabel én bieden de mogelijkheid om te schommelen. Als decoratie kun je gemakkelijk plaids of kussens in leggen, om er een persoonlijk tintje aan te geven. De meeste hangende loungestoelen zijn er echter wel voor slechts één persoon. Wil je graag met meerdere personen loungen? Kijk dan eens naar een schommelbank voor in je tuin of op het balkon waar je gemakkelijk met zijn tweeën of drieën op kunt.

tuinmeubelen

2. Steigerhout

De trend van steigerhout zie je al jaren steeds meer terugkomen in interieurs, maar óók als materiaal voor tuinmeubels is het inmiddels een echt blijvertje. Je zult daarbij wellicht als eerste aan steigerhouten tuintafels denken, maar vergeet ook zeker niet de leuke tuinbankjes of bistrosets van steigerhout. Deze zijn elegant door hun vorm, maar tegelijkertijd stoer vanwege het gebruikte materiaal.

3. Metaal

Metalen tuinstoelen, tuintafeltjes en andere metalen tuindecoratie zijn toch wel dé nieuwste tuintrend. Naast de frisse en moderne look die dit soort tuinmeubelen geven, zie je ook vaak in pastelkleuren als roze en mintgroen. Daardoor zijn ideaal te combineren met de pasteltrend! Bovendien zijn bijvoorbeeld metalen bistrosetjes ook erg geschikt voor als je een balkon hebt. Vergeet verder ook niet leuke metalen decoratie als een plantenrek of metalen voetenbankje.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *