Mix & Match je eigen schoenenkast

Een hal is meer dan zomaar een doorloopruimte in huis. Je hal is dé ontvangstruimte en tevens een verbindingsruimte. Denk maar aan de eerste ontmoetingen, omhelzingen en begroetingen, deze vinden allemaal plaats in de hal. Een verbindingsruimte waar de eerste indrukken worden opgedaan verdient dus de aandacht. Een leuk kleurtje op de muren, mooie hal meubels die ook nog eens functioneel zijn en natuurlijk een hartelijke glimlach van jouzelf.

schoenenkast

De schoenenkast als begin van de inrichting

Bij de inrichting van je hal is de schoenenkast het uitgangspunt. Natuurlijk heb je een heel eisenpakket waaraan de schoenenkast moet voldoen. Het formaat, de kleur, de functionaliteit en bijpassende meubels zoals een kapstok. Daarom is de Schoenenkast Colorado echt een uitkomst. Deze schoenenkast is zelf samen te stellen waarbij je de keuze hebt uit formaten en kleuren. Naast felle kleurtjes zoals rood, geel en groen heeft de schoenenkast ook wat neutralere kleurtjes zoals wit, eiken en beige. Ook kun je zelf bepalen hoeveel vakken je wilt! Een schoenenkast waarbij jij je creativiteit kan laten spreken!

schoenen kast

Combineer met andere hal meubels

De Colorado meubelserie bevat naast de schoenenkasten ook bijpassende hal meubels, kaptafels en ladekasten. Al deze items zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren zodat je een set kunt creëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een knalrode kapstok als eyecatcher of een ladekast in alle kleuren van de regenboog. Met deze vrolijke hal meubels zit de stemming er gelijk in! Dankzij een verzorgde hal begint het huiselijke gevoel al bij de voordeur en geef jij je bezoek altijd een warm welkom. Maar, ook al zijn je hal meubels perfect, een vriendelijke glimlach maakt alles nog beter!

kapstok
Colorado sfeerfoto

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *