Trap opknappen

Via mijn twitter @iREDESIGN_nl heb ik een oproep geplaatst. “Ik ben op zoek naar een leuk item voor mijn gastblog. Heb jij een vraag over jouw interieur? Ik hoor het graag…..”

Hierop kreeg ik een enthousiaste reactie van Stempelshop eigenaar @moosmade. “Jaaaa! Wij hebben een slaapzolder die wel wat extra sfeer kan gebruiken en een trap die bekleed/geschilderd moet. Kleur? Tips?” In deze gastblog zal ik hun trap eens onder handen nemen.

trap opknappen

De huidige trap is een standaard wit geschilderde trap die je vaker bij nieuwbouwwoningen tegenkomt. Na verloop van tijd beschadigd de trap. Je kan de trap natuurlijk ook zelf gaan schilderen. Maar wil je het netjes houden dan zal je dat wel elk jaar moeten herhalen. Een oplossing die wel wat meer kost maar veel langer meegaat is om te kiezen voor een traprenovatie.

De huidige trap wordt dan bekleed. Er zijn veel verschillende bedrijven die een nieuwe trap al binnen een dag kunnen realiseren. Op de website van Stairwell traprenovatie staat een filmpje hoe dit in zijn werk gaat.

Bij de foto make-over van Moosmade heb ik gekozen voor een eikentrede passend bij de huidige vloer. En de nieuwe stootborden (de verticale voorzijde van de treden) in een gebroken wit. Kijk dat ziet er gelijk weer netjes uit!

trap opknappen

Heb jij ook een interieurvraag? Ik hoor het graag!

Groetjes,

Charlotte Onvlee

www.iREDESIGN.nl (Ontwerp en verbouwadvies)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *