Pastel in de tuin

Pastel in de tuin

Als je op dit moment een bloemenzaak of tuincentra in loopt is de meeste gebruikte kleur wit, grijs en paars. Nog steeds is het een trend om te werken met terracotta potten welke geverfd zijn in de kleuren wit, grijs of paars gecombineerd met hortensia’s of lavendel. Maar wat als dat nu niet je smaak is. Tuurlijk het zijn prachtige combinaties voor zij die houden van een landelijke tuin maar wat als je nu net iets meer kleur wilt maar dan weer net niet over het randje wil gaan?

Eigenlijk voor zij die houden van een romantische tuin maar dan met een beetje meer kleur dan alleen zacht roze.

Zachte kleuren

De nieuwe lief! tuincollectie van Leen Bakker biedt je deze mogelijkheid. In hun nieuwe collectie hebben zij prachtige kussens in zachte tinten, sommige met pastelkleuren andere weer met de echte lief! tinten maar wel alles zo dat het matcht. En natuurlijk kan je na de zomer de kussens ook binnen gebruiken.

De kussens bieden je een prima uitgangspunt voor een tuin met zachte kleuren maar de collectie is veel uitgebreider. Naast de kussens biedt deze nieuwe collectie je ook een groot aanbod aan accessoires. Wat dacht je van schattige kleine bloempotjes die je kan vullen met viooltjes, margrieten en andere zomerbloeiers. En voor de romantisch ingestelde onder ons,  in het assortiment zitten ook schattige waxinelichthouders.

Lief! Leen bakker tuincollecitie

En zelfs aan de dierenliefhebbers is gedacht want er zijn bijpassende vogelhuisjes welke je kan gebruiken voor je gevleugelde vrienden maar daarnaast zijn ze ook nog eens erg leuk om een saaie muur kleurrijk mee op te vrolijken.

Lief! vogelhuisjes Leen Bakker

Al deze items zijn prima te combineren met bijvoorbeeld grote roze bloempotten of een houten loungeset. En zelfs met een zwart gevlochten tuinset kan de lief! tuincollectie van Leen Bakker prima samen.

Kinder buiten meubelen

En het assortiment van Leen Bakker bestaat niet alleen uit tuinspullen voor de “grote” mensen maar ook leuke artikelen voor de kleinere onder ons. Zo hebben ze in de echte lief! kleuren een schattige picknicktafel en is er ook een speeltafel te koop.

Lief! leen bakker tuincollectie

Op deze manier combineer je je kindervriendelijke tuin met de zachte pastel accessoires van papa en mama voor de romantische tuin.

En ik mag namens Interieur Inspiratie 4 zachte roze/rode kussens weggeven. Wil jij ook meer Lief(de) in je tuin laat je naam dan achter onder dit artikel.

Wil je meer dan alleen een kussen, de lief! tuincollectie is vanaf deze week verkrijgbaar bij Leen Bakker

leen bakker Lief! tuincollectie

lief leen bakker tuincollectie

(geschreven door Danielle van Rheenen in samenwerking met Leen Bakker)

About Author

You May Also Like

4 comments

Desiree says:

Leuke en vrolijke collectie!! Ik doe dan ook graag mee om een kussen te winnen!

Marina Balduk says:

Mooi!!

Ria says:

Wauw super leuke spulletjes, er staan er al een paar van op ons terras, maar die leuke kussentjes zijn heel erg welkom !!!
Dus wil graag een kansje wagen hiervoor !!!

Désirée says:

Benieuwd… Er werden 4 zachte roze/rode kussentjes weggegeven, waarop je kans kon maken door je naam onder het artikel achter te laten. Er zijn drie reacties geplaatst…. Wie o wie heeft allemaal zo’n fijn kussentje gewonnen? Is dit ergens terug te vinden?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *