Top 10 leukste peuterovertrekken

Toen mijn kinderen klein waren was er nog geen groot aanbod aan peuterdekbedovertrekken. Ikea had als een van de eersten een grotere collectie aan peuterbedden maar zij verkochten er geen leuke overtrekken bij. Het waren saaie overtrekken die eigenlijk meer op de baby dan op de peuter gericht waren. 

Gelukkig is er in de loop der jaren veel veranderd. Zo heeft Smulderstextiel een enorm assortiment aan peuterovertrekken. Uit deze collectie heb ik de tien leukste uitgekozen:

Meiden peuterovertrekken:

Good Morning Unicorn dekbedovertrek

Good Morning Unicorn dekbedovertrek

De eenhoorn is helemaal hot onder de kleine dames. De peuterdames kunnen zich uren vermaken met o.a. My Little Pony. Deze liefde kan je doortrekken naar de slaapkamer. Met het Good Morning Unicorn overtrek slaapt je kleine meid onder haar eigen sprookjeswereld. 

Beddinghouse Kids Sverre dekbedovertrek

Beddinghouse Kids Sverre dekbedovertrek

Een overtrek zonder prent maar wel een met hele leuke kleuren. Wil jouw dochtertje liever iets rustigers op haar bed? Dan is er deze vrolijke overtrek van Beddinghouse. De kleur verschilt per zijde wat een leuk effect geeft als je de overtrek openslaat. 

Day dream Rosa dekbedovertrek

Day dream Rosa dekbedovertrek

Zijn bovenstaande overtrekken te druk voor jouw peuter en houdt je het liever iets rustiger? Dan is dit overtrek met bambi een goede keuze. Wie kan die lieve blik van Bambi nu weerstaan? 

Beddinghouse Birthday Fairy dekbedovertrek

Beddinghouse Birthday Fairy dekbedovertrek

Een kleine fee in huis lopen? Tovert ze jou en iedereen in je omgeving om haar kleine vingertjes? Dan slaapt ze ook graag onder deze feeën dekbedovertrek. De overtrek alleen al zorgt voor een vrolijk en feestelijk gevoel. De overtrek is versierd met feeën en cupcakes. 

Covers & Co Papillon dekbedovertrek

Covers & Co Papillon dekbedovertrek

Nog een overtrek voor de meidenkamer die rustig is. Een overtrek vol met fladderende vlinders. Een overtrek die een perfect basis is voor een mooie meidenkamer vol met pastelkleuren. 

Jongens peuterdekbedovertrekken

Ook voor kleine jongens zijn hele leuke overtrekken verkrijgbaar. Er is meer dan een standaard saaie blauwe overtrek. 

Snoozing Tractor dekbedovertrek

Snoozing Tractor dekbedovertrek

Dit dekbedovertrek met tractor valt niet alleen bij de kleine jongens in de smaak. Mijn zoons spelen een of ander tractor spel en kennen alle merken uit hun hoofd. Zelfs deze pubers zouden deze overtrek maar al te graag op hun bed hebben liggen. 

Beddinghouse Kids Jeep Safari dekbedovertrek

Beddinghouse Kids Jeep Safari dekbedovertrek

Is jouw zoon dol op dieren? Kan hij niet genoeg van de dierentuin krijgen? Dan heeft Beddinghouse deze leuke overtrek voor onze kleine avonturier. Hij staat vol met olifanten, giraffes en nog veel meer dieren uit de jungle. 

Damai Earth Saver dekbedovertrek

Damai Earth Saver dekbedovertrek

Dit dekbedovertrek hebben mijn jongens ook gehad toen ze kleiner waren. Zeker voor de iets oudere peuter is het leuk om de jongenskamer al iets stoerder in te richten. Op deze manier kan je er al een echte legerkamer van maken. Dit overtrek past erg goed bij deze stoere stijl en is erg goed te combineren met steigerhouten meubelen. 

Sleeptime Citytrip dekbedovertrek

Sleeptime Citytrip dekbedovertrek

Heb jij een kleine wereldreiziger op de planet gezet? Eentje die het heerlijk vindt om de planet per vliegtuig te gaan ontdekken. Een jongen die de hele dag met zijn vliegtuig kan spelen en zo al verre reizen maakt? Dan past dit overtrek met vliegtuig perfect bij hem. 

Beddinghouse Kids Railways dekbedovertrek

Beddinghouse Kids Railways dekbedovertrek

En natuurlijk mag de overtrek met treinen niet ontbreken in deze top tien. Want welke jongen (groot of klein) speelt er nu niet met treintjes. De overtrek is vrolijk versierd met allemaal mooie treinen maar ook het station en de rails ontbreken niet. Kortom een overtrek voor de kleine conducteur. 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *