Nagenieten van je vakantie in oosterse sferen

Het zit er dan echt op, de vakantie is voorbij. Alle regio’s zijn weer begonnen. Hoe was jouw vakantie? Lekker genoten van de zon, zee en het strand? Ben je misschien wel verliefd geworden? Op de cultuur of het land? Neem de sfeer dan mee naar huis, bijvoorbeeld de oosterse sfeer. Een regio waar de meest prachtige meubels en stoffen vandaan komen. Daarbij geeft een Oosters interieur een gevoel van warmte en rust. Niet voor niets wordt deze stijl vaak gebruik door mensen die spiritueel zijn en vaak mediteren. 

Oosterse meubelen

Alle meubelen uit deze regio worden met de hand gemaakt en mag je met recht kleine kunstwerken noemen. Neem de Indiase kast met zijn glasmozaiek deurtjes. Als je deze in je slaapkamer of badkamer neerzet is de Oosterse sfeer al snel gezet. En niet alleen de deurtjes maar ook de kleur van deze kast geven veel sfeer aan je interieur want de kast is in verschillende kleuren verkrijgbaar. 

Oosterse woonaccessoires

De oosterse sferen passen goed bij mensen die van een kleurrijk interieur houden. Die houden van het buiten leven. Mensen die graag iets bijzonders aan hun interieur willen toevoegen zoals een mooie oosterse lamp die niet alleen mooi is om te zien, maar ook nog eens zorgt voor een schouwspel van licht. En hoe beter om van dit schouwspel te genieten van een bank vol kussens. Oosterse sierkussens zijn er in allerlei maten, kleuren en dessins, dus je kan je hele bank er mee volgooien. Hoe meer hoe beter, maak er een prachtig kleurrijk geheel van. 

Wil je het geheel dan afmaken? Er zijn nog veel meer unieke oosterse meubelen die je goed in je interieur kan gebruiken. Persoonlijk zou ik naast het kastje en de kussens de ruimte afstylen met een bijzettafel. Waarop een Oosterse lamp dan natuurlijk niet mag ontbreken. Of maak er een geheel van met een mooi vloerkleed. Eentje waarin de kleuren van de kast, kussen en je bijzettafeltje weer terug komen. 

Het voordeel van een oosters interieur, alles mag en je kan nooit teveel kleur gebruiken. 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *