Tokyo Design Studio introduceert een groot aantal nieuwe servies collecties voor 2016.

Tokyo Design Studio introduceert een groot aantal nieuwe servies collecties voor 2016. Twee nieuwkomers zijn de Cobalt Blue en Herringbone collectie. De collecties bestaan uit kommen, borden en schalen van porselein in verschillende formaten met een uitgesproken afwerkingen.

toyko design studio

De tijdloze schoonheid van de eenvoud is tentoongesteld in de sterke, symmetrisch ontwerpen van de Herringbone collectie. Het skelet van een haring was de inspiratie voor het herkenbare V-vormig patroon. Het diep geribbelde oppervlakte geeft de Japanse porseleinen kommen en borden een rijke uitstraling.

servies blauw

Het kobaltblauwe glazuur geeft dit mooie Aziatische servies zijn opvallende hoogglans schaduw met ongebruikelijke variaties van kleur en textuur. De techniek van het glazuren zorgt voor een rijk gevoel en maakt elk stuk van hoge kwaliteit Japanse keramiek uniek. De organische vormen en luxe uitstraling van de Cobalt Blue collectie zijn een prachtige toevoeging aan de tafelsetting.

Over Tokyo Design Studio
Sinds 2010 ontwerpt Tokyo Design Studio hoge kwaliteit servies geïnspireerd op zowel de Japanse tradities als de internationale lifestyle van het hedendaagse Tokyo. De producten van Tokyo Design Studio zijn gemaakt in Japan volgens een ambachtelijk methode, die gedurende de laatste 400 jaar is geperfectioneerd. Alle producten zijn twee keer gebakken, vervolgens per kleur geschilderd, geglazuurd en opnieuw gebakken. Gedurende het proces wordt er een nauwkeurige kwaliteitscontrole uitgevoerd om ervoor te zorgen dat ieder Tokyo Design Studio item de hoogste kwaliteit heeft.

In Nederland wordt het servies van Tokyo Design Studio bij o.a. de Bijenkorf verkocht en online via www.theorientalshop.nl

www.tokyodesignstudio.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *