keukengeheimen

Dille & Kamille presenteert Keukengeheimen

Een boekje vol slimme kooktips, handige hulpjes en fijne recepten
Met illustraties van Yvette van Boven

Lekker koken, bakken en inmaken – bij Dille & Kamille zijn ze er dol op. In ‘Keukengeheimen’ nemen ze je mee in de
Dille & Kamille keuken: het boekje bundelt slimme tips, fijne recepten en alles over het gebruik van de handige keuken-
hulpjes die je in hun winkels vindt. ‘Keukengeheimen’ is een praktisch steuntje in de rug voor zowel de beginnende thuiskok als de meer ervaren kookliefhebber. Het is een uitgave van Dille & Kamille, met tekeningen van de bekende Nederlandse culinair publicist en illustrator Yvette van Boven.

GELUK ZIT IN KLEINE DINGEN
Bij Dille & Kamille weten ze dat geluk in kleine dagelijkse dingen zit, zoals het klaarmaken van lekker eten. Daarom vind je in de winkels zoveel kook- en bakhulpjes, kruiden, specerijen en ander keukenspul. ‘Keukengeheimen’ neemt je mee in de Dille & Kamille keuken en geeft uitleg over de handigste keukenhulpjes, zoals bakbonen, kruidenei en kaasdoek, meelschudzeef en wiegemes. Waar dienen ze voor en hoe gebruik je ze?
In acht hoofdstukken komen veelvoorkomende kooktechnieken voorbij, zoals ‘snijden, schillen, raspen & schaven’, ‘bakken, braden & grillen’ en ‘koken, stomen & stoven’. Dille & Kamille laat zien welke keukenhulpjes je er voor nodig hebt en vult dat aan met handige tips uit eigen keuken. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met Dille & Kamille recepten: lekkere basics waarmee je, als je ze eenmaal onder de knie hebt, gemakkelijk zelf kan variëren.

kookboek dille & kamille

EXTRA’S VOOR NOG MEER KOOKPLEZIER
Omdat Dille & Kamille, de naam zegt het al, gek is op kruiden en specerijen, is ‘Keukengeheimen’ uitgerust met een uitklapbare kruidenwijzer. Die geeft van meer dan 50 kruiden informatie over smaak en toepassing. Daarnaast bevat het boekje de losse matentabel ‘Keukenhulpje’ en een ‘Groente- en Fruitkalender’. Beide zijn prachtig geïllustreerd en gemaakt in posteruitvoering: handig om in de keuken op te hangen. De kalender laat per maand zien welke groente en fruit op z’n best is. Op de matentabel zie je in één oogopslag de verschillende oventemperaturen en maten voor gewicht en vloeistoffen.

‘Keukengeheimen’ is een uitgave en concept van Dille & Kamille en kwam tot stand in samenwerking met Yvette van Boven (illustraties), Senne Van der Ven (fotografie) en Joep Brekelmans (kok). ‘Keukengeheimen’ is gedrukt op
FSC papier met bio-inkt.

‘Keukengeheimen’ is verkrijgbaar voor € 12,95 in alle Dille & Kamille winkels en de webwinkel: www.dille-kamille.nl.

 Keukengeheimen lamstajine LR Keukengeheimen bolognese LR

Keukengeheimen zandtaartjes LR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *