tivoliaudio

Tivoli Audio’s draagbare Music System Three+ is vanaf nu te personaliseren

Utrecht, 28 mei 2015 – Het onlangs geïntroduceerde Music System Three+ is vanaf nu ook op elk type interieur aan te passen. Vanaf vandaag zijn er namelijk vier soorten optionele houten cabinets verkrijgbaar. Ideaal voor consumenten die het draagbare muzieksysteem willen personaliseren of de klassieke look van Tivoli Audio willen creëren.

tivoli audio

Het Music System Three+ geeft gebruikers de keuze om hun eigen draagbare muziekcollectie  vanaf een smartphone, tablet of ander Bluetooth-apparaat, draadloos af te spelen. Ook streamen van tracks via muziekdiensten als Spotify en Deezer is mogelijk. Ook kunnen gebruikers gemakkelijk luisteren naar hun favoriete DAB+ en FM-stations dankzij Tivoli Audio’s bekende radiotuner. Met al deze mogelijkheden is het muzieksysteem helemaal klaar voor de toekomst van radio en muziek. Om die reden mag ook het Music System Three+ het Digitale Vinkje dragen.

tivoliaudio

Beschikbaarheid en adviesprijzen     
Het Music System Three+ is beschikbaar in de kleuren White en Black, voor een consumentenadviesprijs van 349 euro. De cabinets zijn per direct verkrijgbaar in de kleuren Black Ash, Piano White, Cherry en Walnut voor een consumentenadviesprijs van 69 euro.

Technische specificaties
Meer informatie over de specificaties van het Music System Three+ is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *