SONY DSC

Je slaapkamer inrichten in Ibiza style

Ik ben de laatste tijd veel bezig met mijn doelen lijst. Dingen maar ook trips welke ik in 2015 en 2016 wil bereiken of wil bezoeken. Een van de trips die ik voor 2016 op de planning heb staan  is een reis naar Ibiza. Op Ibiza zit een coach en ik wil volgend jaar dolgraag naar een van haar business weken om daar heerlijk met andere ondernemers te werken aan je bedrijf maar ook natuurlijk om te genieten van het eiland en de sfeer die daar heerst.

Toen ik bezig was mijn doelenlijst op te stellen heb ik veel plaatjes van Ibiza style voorbij zien komen. Deze stijl is erg leuk om te gebruiken in je eigen interieur. Nu weet ik dat veel mensen de stijl wel leuk vinden maar hem liever niet gebruiken voor de woonkamer. Ik vind het een leuke stijl voor de veranda of de slaapkamer. En voor die laatste ruimte heb ik een paar prachtige inspirerende plaatsjes voor je verzameld. 

Kleuren die je veel terug ziet zijn turqoise en wit maar ook roze zie je veel terug in de Ibiza slaapkamer. Natuurlijk mogen rieten en houten meubels en accessoires niet ontbreken.

Met deze inspiratie richt je een slaapkamer in met het gevoel alsof je altijd op vakantie bent.

Bron 1e foto: Decoracion

beddengoed

Wheretoget

turuoise accessoires

The wonderroom

ibiza manden

Ibizaoutdoor

behang ibizia

Tangletree-interiors

ibiza slaapkamer

Woohome

roze muur

Blog.millem2.com

slaapkamer turguoise

Paulinaarcklin

hangstoel ibiza

Welke

poef kleurrijk

Artsandclassy

slaapkamer oranje

Trueibiza

Nog meer inspiratie voor het inrichten van je huis:

Slaapkamer:

De zomer in je interieur:

1 thought on “Je slaapkamer inrichten in Ibiza style

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *