Thuiswerken

Het nieuwe werken blijft hot. Veel bedrijven beiden de mogelijkheid om thuis te werken en dat wordt door vele medewerkers met open armen aangenomen. En niet alleen door het nieuwe werken maar ook door de groei van het aantal zzp-er worden er vele thuiswerkplekken ingericht.

Helaas heeft niet iedereen de mogelijkheid om een kamer volledig om te bouwen tot kantoor. Of vindt men het gewoon weg niet gezellig om elke keer in een kamer te zitten terwijl de rest van de familie gezellig in de huiskamer zit.

Nu kan je een bureau in je huiskamer zetten maar dat wordt niet door iedereen gewaardeerd. En daarbij vind ik het persoonlijk niet mooi staan. Veelal laten mensen dan het bureau vol liggen met hun werkspullen en dat geeft een rommelig effect. Daarbij blijft, als je een bureau neerzet, je werkplek altijd zichtbaar. Je blijft dus altijd met je werk “bezig”.

De perfecte thuiswerkoplossing

thuiswerken kast

Ik heb de perfecte, en tevens ook nog eens betaalbare, oplossing gevonden: een bureau welke er uit ziet als een ladenkast. De bureaustoel is in de kast verwerkt.  Zo ziet hij er op het eerste oog uit als een ladenkast maar pakt hij uit als bureau. Je kan dus letterlijk je werkplek verstoppen. Door de kastjes en lades kan je zorgen voor een opgeruimde werkplek. Als je klaar ben met werken kan je al je spullen opruimen in de kastjes en je stoel weer in de kast schuiven. Je zet i.p.v. je laptop een paar leuke woonaccessoires boven op de ladenkast en je werkplek is. Tijd om te ontspannen en te genieten van je interieur.

thuiswerken bureau

Een bijkomend voordeel is dat er in dezelfde lijn nog meer meubels, zoals o.a. een wandkast,  verkrijgbaar zijn waardoor je een complete inrichting kan realiseren.

thuiswerken meubellijn

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *