IKEA WINT VROUW AWARD VOOR WIRELESS CHARGING COLLECTIE

  • VROUW lezeressen stemmen voor IKEA in de categorie ‘Wonen’
  • Collectie draadloze opladers die naadloos opgaan in het interieur
  • Oplaad-ergernissen zijn verleden tijd

Amsterdam, 16 juni 2015 – IKEA heeft vanavond de Telegraaf VROUW Award gewonnen in de categorie ‘Wonen’. Het woonwarenhuis sleepte de felbegeerde prijs in de wacht voor haar innovatieve Wireless Charging collectie: een serie draadloze opladers die naadloos opgaan in het interieur. Elk jaar selecteert een vakjury de beste, mooiste en nieuwste producten voor de Telegraaf VROUW Awards. De lezeressen van VROUW beslissen vervolgens wie deze prijs verdient.

draadloos opladen

 

Met de Wireless Charging collectie maakt IKEA een einde aan losse kabels en andere oplaad-ergernissen in huis. De collectie bestaat uit een aantal stijlvolle meubels met ingebouwd draadloos oplaadstation, zoals een nachtkasje en een bureaulamp. Je hoeft alleen maar je telefoon op het plusteken te leggen. Daarnaast heeft IKEA een serie losse oplaadstations ontworpen, die je door het strakke, eenvoudige ontwerp overal in huis kan neerleggen. Een bestaand meubel omtoveren tot een draadloze oplaadplek? Ook dat is geen probleem dankzij de oplaadstations die je eenvoudig kan monteren in bijvoorbeeld een bestaande tafel, bureau of nachtkastje.
Natuurlijk onderdeel

Martin Sanne, Sales Leader van IKEA Nederland, nam de prijs vanavond in ontvangst tijdens de uitreiking in het College Hotel in Amsterdam. “Bij IKEA zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om een beter dagelijks leven te creëren voor zoveel mogelijk mensen. De Wireless Charging collectie is daar een prachtig voorbeeld van. Hoe vaak komt het niet voor dat je een oplader kwijt bent of dat er een wirwar van snoeren in de weg ligt? Dat is nu verleden tijd. Deze collectie is even functioneel als stijlvol, waardoor opladen een natuurlijk onderdeel wordt van je interieur. Ik wil de lezeressen van VROUW hartelijk bedanken voor het stemmen!”, aldus Sanne.

draadloos opladen

 

Over IKEA Group
Onze visie is om een beter dagelijks leven te creëren voor zoveel mogelijk mensen. We bieden goed ontworpen, functionele en betaalbare woninginrichtingsproducten van hoge kwaliteit aan, die met zorg voor mens en milieu geproduceerd worden. De IKEA Group heeft 315 woonwarenhuizen in 27 landen. Daarnaast zijn er meer dan 40 woonwarenhuizen die door franchisenemers uitgevoerd worden buiten de IKEA Group. De IKEA Group had in FY14 716 miljoen bezoekers in de vestigingen en 1,5 miljard mensen bezochten IKEA.com. Voor meer informatie kijk op ikea.nl.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *