terug naar binnen

Terug naar binnen

Zouden we gisteren de laatste mooie dag van het jaar gehad hebben? Ik heb nog heerlijk lang buiten gezeten maar ben bang dat we vanaf nu weer binnen door gaan brengen. Op zich ook niet erg want binnen is het natuurlijk ook gezellig. Enige verschil is de warmte en het licht. Gelukkig kunnen we daar zelf iets aandoen door het binnen gezellig te maken met o.a. mooie lampen en kaarsen.

Een van de voordelen van weer naar binnen gaan is dat ik weer heerlijk op de bank kan gaan zitten netflixen. Dekentje over mij heen en genieten van alle leuke series. Enige nadeel van mijn zijde is een bank die aan vervanging toe is. Daarom bij deze een persoonlijke voorkeur van mij:

Bronnen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *