Stoffen & Streken: textiel van eigen bodem

Anne-Marie Heuseveldt van Stoffen & Streken verovert Nederland met een wel heel bijzonder product: theedoeken met handgetekende dessins, geïnspireerd op de mooiste streken van Holland. Textiel van eigen bodem dat het nuttige met het aangename verenigt.

Handgetekende designs
In haar collectie weet Anne-Marie de specifieke sfeer en kenmerken van Nederlandse streken vast te leggen. Van Zuid-Limburg tot de Achterhoek en van de Utrechtse Heuvelrug tot Friesland. De bijzonderheden verwerkt ze vervolgens in een schets. Daar voegt ze haar liefde voor reizen, planten, dieren en architectuur aan toe. Et voilà: de patronen zijn geboren.

TextielMuseum Tilburg
Alle theedoeken worden geweven van biologisch katoen en vervaardigd in het naaiatelier van het TextielMuseum in Tilburg. Uitgevoerd in felle kleuren en lichte tinten komen ze in iedere keuken tot hun recht. De theedoeken zijn stuk voor stuk uniek en worden in kleine oplages geproduceerd. Hierbij staat kwaliteit voorop. De subtiele onregelmatigheden die tijdens het weefproces ontstaan geven de doeken een rustiek en charmant karakter.

Anne-Marie Heuseveldt
Tijdens een vakantie in Zweden stuitte Anne-Marie in een souvenirwinkel op textiel met regionale afbeeldingen. Het begon direct te borrelen in haar hoofd. Eenmaal thuis startte ze Stoffen & Streken: een merk waarin ze al haar creativiteit, oog voor schoonheid en liefde voor haar woonomgeving kwijt kan. Naast de vaste producten is Stoffen & Streken ook het adres voor ontwerpen op maat.

Kijk voor meer informatie op www.stoffenstreken.nl

theedoeken theedoeken theedoeken theedoeken theedoeken theedoeken

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *