studio lilesadi

Studio Lilesadi

Studio Lilesadi

De Duitse zussen Sarah en Dinah van Studio Lilesadi ontwerpen in hun studio in Rotterdam grafische interieur producten, welke allemaal in kleine oplage door hen of ambachtelijke bedrijven in Nederland gemaakt worden.

Zo ontwerpen zij prachtige behang voor het inrichten van de woonkamer of kinderkamer. Kleurrijk en vol bijzondere prents.

behang beren studio Lilesadi

behang blauw bloem lilesadi

 

Naast behang ontwerpen zij kussens, woonaccessoires, poster maar ook een prachtig servies. Hun lookbook geeft je een goed beeld van hun gehele collectie  http://issuu.com/lilesadi/docs/ss14_catalogue_lilesadi en de Kids catalogus Lilesadi petite SS14 http://issuu.com/lilesadi/docs/ss14_catalogue_lilesadi_petite . Voor kinderen hebben ze ook een leuke collectie kinderkleding ontworpen.  En de beren blanket kan je weer erg leuk combineren met het beren behang. Het voordeel van de beren is dat je hem zowel voor een jongens – als meisjeskamer kan gebruiken.

Mijn persoonlijke favoriete zijn toch wel het beren broodplankje en het blauw behang. Ik vind de hele collectie van Lilesadi erg goed passen bij de geometrische en Scandinavische trend die er op dit moment is. De kleuren en vormen vullen elkaar goed aan.

Om jullie kennis te laten maken met dit bijzondere merk mag ik een theedoek ter waarde van € 19,50 weggeven. Geef onder aan de blog aan welke je wilt de Soft Triangles of Rainy days en wie weet maakt Lilesadi het afdrogen straks een stuk leuker.

original
Theedoek Soft Triangles
original
Theedoek Tainy days

 

 

10 thoughts on “Studio Lilesadi

  1. Beide zijn ze prachtig en ze zouden ook geweldig staan in onze nieuwe keuken (ze passen er namelijk precies bij, de keuken is zwart-wit) Als ik mocht kiezen, zou ik heeeel graag kans willen maken op de theedoek Tainy Days. Duimen!

  2. Tof! Ik zou duidelijk gaan voor de Rainy Days theedoek. Hoe toepasselijk om daarmee de natte vaat af te drogen! Kan me niet voorstellen dat mijn keuken daar niet van opvrolijkt! 😉

  3. De theedoek Soft Triangles vind ik echt supermooi. Past zelf wel een beetje bij een abstracte poster die ik in de keuken heb hangen 🙂

  4. Prachtig! Ik heb al heel lang een Lile Sadi kussen waar ik aan verknocht ben. Ik hou van hun stijl, heel krachtig.
    De rainy days theedoek zou ook een enorme aanwinst zijn, bijna zonde om mee af drogen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *