Elk huisje zijn kruisje

Kruisjes in het interieur

Er zijn veel verschillende prents welke je vaak in het interieur terug ziet. Zo zie je tegenwoordig veel geometrische vormen, sterren maar ook kruisjes terug in woonaccessoires en andere items voor het inrichten van je huis. Zo wordt het gezegde elk huisje heeft zijn kruisje werkelijkheid.

Met verf kan je het kruisje op je eigen manier toepassen in je interieur. Een zaterdagje aan het werk en ook jouw woonkamer heeft zijn eigen kruisje. Ook erg leuk om toe te passen in de kinderkamer of babykamer.

kruisje aan de muur
Bron: http://www.buitenlevenindebinnenstad.nl/

Op kussens, plaids en ander textiel zie je veel kruisjes terug komen. Veel scandinavische merken zoals o.a. HK living gebruiken kruisjes in hun textiel.

kruisje kussen
Bron: http://afadedpalette.blogspot.se/2014/02/hk-living.html

kruisjes plaid
Bron: http://travelingmama.net/thank-you-diy-art/

Een andere manier om kruisjes in je interieur te laten terugkomen is om deze aan je wand te hangen. Dit kruis kan je makkelijk zelf maken en verven in de kleur van je woonkamer of slaapkamer. Het kruisje kan je uit een plaatje MDF halen.

kruisje aan de muur
Bron: http://grafitgra.blogspot.co.nz/

En wat dacht je van deze aan de wand. Een is er met schoolbordverf beschilderd waardoor je er leuke teksten op kan zetten.

kruis wand
Bron: http://basiclabelsweden.blogspot.nl/2013/03/pluskruishuisjehartje.html

En niet alleen van hout maar ook van metaal kan je kruizen voor in je woonkamer kopen. Doordat ze hol zijn aan de achterzijde kan je ze makkelijk aan de wand hangen.

metalen kruis
Bron: http://lekkerfrisss.blogspot.nl/2013/02/nieuw-item-in-mn-shop.html

En wat dacht je van zelf kunst maken met een kruisje. Schilder een canvasdoek, kruisje er over en klaar is jouw kruisjes kunstwerk. Simpel maar zo mooi voor boven de bank of je bed.

DIY kruisje
Bron: http://travelingmama.net/thank-you-diy-art/

En wil je nog meer zelf doen met kruisjes in je interieur kijk dan eens naar de plakkruisjes van Lidewijs. Zij heeft erg veel kruisjes op haar website staan. Dus nog meer inspiratie voor hen die hun woonkamer of slaapkamer willen inrichten met een kruisje.

plak kruisje

About Author

You May Also Like

1 comment

Tamara Jansen says:

Leuke blog!!
Ik vind het leuk om de kruissteek terug te laten komen in mijn interieur. Bij voorkeur in wit of zwart in combinatie met stoer sloophout.

Zoals deze sloophouten huisjes…
http://bit.ly/1nvz4X8

Echt ieder huisje heeft zijn kruisje 🙂

Groetjes Tamara
Wis en Waarachtig

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *