Kalligrafie kunst

Schrijfkunst, wie zou dat nu niet graag willen

Een van de leraressen op mijn basisschool kon prachtig schrijven. Als zij op het bord schreef bleef je als kind geobserveerd kijken. Ze schreef geen letters op het bord maar het leek wel alsof haar krijtje over het bord danste en vanuit daar de mooiste teksten te voorschijn liet komen. Als je dan zelf naar het bord moest komen om iets op te schrijven dan wilde je ook zulke mooie teksten maken maar helaas alles wat ik op het bord zetten zag er meer uit als gekrabbel i.p.v. letterkunst. 

Kalligrafie

Letterkunst en vooral kalligrafie is weer helemaal terug. Overal in het land worden hier cursussen voor gegeven. En kijk eens naar de borden bij winkels en restaurants overal zie je de mooie letters weer terug.

Woordkunst

Wil jij ook zulke mooie letters in je interieur? Je huis inrichten met teksten? Op de site van Brit staan een leuke zelfmaker waarmee je mooie teksten maakt voor aan je muur. En niet alleen kan je hier zien hoe je de teksten maakt ook staan er mooie tekstvoorbeelden op. En als je een andere tekst zoekt zal je zeker als je googled of op pinterest gaat zoeken zeker een tekst vinden die bij je past.

Maak je eigen muurdecoratie:

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *