metaal stoer interieur

Stoer, sterk en staal

Staal in meubels komt weer helemaal terug. Van stoelen met stalen poten tot kasten met details van staal. Het staal geeft een industriële en moderne uitstraling. Vaak wordt het staal gecombineerd met zitting van leer of een stoere stof. Bij landelijke meubels wordt vaak de combinatie gemaakt met gerecycled teak hout of drijf hout. Wil je voor een moderne look gaan neem dan een meubel met glad afgewerkt hout. Door een white wash of krijtverf op het hout aan te brengen krijgt het meubel een mooie vintage uitstraling .

De meubels met staal zijn vaak te vinden met verschillende houtsoorten zo kan iedereen alsnog een keuze maken uit het soort hout wat ze voor hun meubels met staal willen. Voor een extra stoer meubel zijn er veel meubels die helemaal bestaan uit staal dit past erg goed in een modern interieur en geeft een industriële look. Wat je ook veel ziet zijn bijvoorbeeld de ouderwetse school lockers maar dan in een nieuw jasje. Sommige lijken net uit een school te zijn gekomen en andere hebben een nieuwe look. Denk daarom eerst goed wat voor sfeer je wilt neerzetten met je interieur.

Geen geld voor nieuwe meubels, maar je wilt toch iets nieuws toevoegen in je interieur. Denk dan aan leuke stoere accessoires of leuke klein meubels. Onder klein meubels verstaan we de kleine

salontafeltjes , krukjes of leuke poefjes. Met deze meubels is het veranderen van je interieur ook veel sneller gedaan en kun je ook sneller inspelen als er onverwachts visite komt . Geen gevecht meer met die grote salontafel of lompe stoel maar eenvoudig een krukje bijplaatsen en de kleine ronde salontafeltjes ergens anders plaatsen en het probleem is verholpen.

Het is dus belangrijk dat het meubel in dienst staat van u en aan alle wensen voldoet.
Het moet niet alleen mooi zijn maar moet ook nog eens bijvoorbeeld lekker zitten of over genoeg opbergruimte beschikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *