Contrasterend duo van Bitossi

Een mooi gedekte tafel heb je – letterlijk – zelf in de hand. Durf te experimenteren met verschillende borden, varieer met vormen en vooral met kleurencombinaties. Bitossi Home biedt met Malmo en Sorbetto twee inspirerende serviezen. Onderling gecombineerd zorgen ze voor een waar kunstwerk op tafel. Laat je fantasie het werk doen; voor smakelijke tafels in elke stijl. Jouw stijl.

Met de serviezen Malmo en Sorbetto van Bitossi Home zet je altijd iets bijzonders op tafel. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Vooral qua kleur. Malmo is een servies in 4 kleuren: kraakhelder wit van binnen en gekleurd van buiten; in rood, grijs, blauw en roze. Kleuren waar onderling dus mee gevarieerd kan worden. Maar het wordt nóg bonter, wanneer Malmo gecombineerd wordt met het servies Sorbetto, dat in maar liefst 10 kleuren verkrijgbaar is. Bij Sorbetto is juist de buitenkant wit, en de binnenkant gekleurd. Een mooi contrasterend duo voor liefhebbers met smaak, letterlijk en figuurlijk.

bitossie servies

Creatief combineren

Servies Malmo bestaat uit 7 items: een ontbijtbord, dinerbord, diep bord, kom, slakom, ronde schaal en espresso mok. Sorbetto heeft als extra’s een suikerpot en de espresso wordt hierbij gedronken uit een espressokop en schotel. Omdat zowel de ontbijtborden, dinerborden als diepe borden dezelfde afmeting hebben, is creatief combineren kinderspel. Een kwestie van durven, maar vooral gewoon doen! Bitossi heeft gekozen voor hoogwaardig geglazuurd aardewerk, dat zowel in de magnetron als vaatwasser kan. Dit maakt beide serviezen niet alleen erg fraai, voor vooral ook functioneel.

Sorbetto-mailing

Kracht van kleur

De kracht én pracht van de serviezen Malmo en Sorbetto zitten ‘m naast het design vooral in de duo-kleuren. Malmo biedt een krachtig palet van rood, grijs, blauw en roze. De glanzende kleuren van Sorbetto zijn échte snoepkleurtjes, die onmiddellijk doen denken aan een heerlijke sorbet: van mint tot mango, van limoen tot lavendel. De vormgeving is strak; eigentijds maar tijdloos. Serviezen dus om de ene keer een strak moderne tafel mee te dekken en de andere keer juist heel romantisch in softe pastels, of meer klassiek in ingetogen taupe of grijstinten. Malmo en Sorbetto zijn solo al heel veelzijdig, maar gecombineerd maken ze nét het verschil tussen een tafel dekken en een tafel decoreren.

Mixen en matchen

Niet alleen de serviezen Malmo en Sorbetto, maar de gehele collectie van Bitossi Home inspireert om naar eigen idee te mixen en matchen. Bitossi Home is een compleet concept; van smaakvol servies en helder glaswerk tot kleurrijke keuken- en woonaccessoires. Om het héle huis extra cachet, stijl en sfeer te geven; van woonkamer tot keuken, van slaap- tot badkamer. Alle items van Bitossi Home worden door Italiaanse vakmensen gemaakt; een traditie die terug gaat tot 1921. Door de hoge kwaliteit van de materialen en de tijdloze vormgeving, levert Bitossi Home de klassiekers van de toekomst. Voer voor mensen die hun smaak niet onder stoelen of banken steken, maar juist laten zien. In hun héle huis.

Malmo-mailing

mailing-Sorbetto

Adviesverkoopprijzen:

Malmo Collectie

Dinerbord €11,95, ontbijtbord €8,95, diep bord €9,95, kom €7,95, slakom €33,50,  ronde schaal €24,95 en espresso mok €10,95 

Sorbetto collectie

Dinerbord €11,95, ontbijtbord €9,95, diep bord €10,95, kom €7,95, slakom €33,50,  ronde schaal €24,95 en espressokop en schotel €10,95 en suikerpot €16,95.

Meer info: www.bitossihome.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *