Stoer groen wonen

Groen wonen met stoere meubels en woonaccessoires

Lang geleden vond ik groen geen mooi kleur maar met de jaren ben ik groen juist erg gaan waarderen. Met een zachte limegroene kleur in onze bijkeuken laat ik langzaamaan groen toe in ons interieur.

stoer groen wonen1. Een van mijn bloggers heeft een eigen collectie posters ontwikkelt. Deze poster is een van deze posters. Ik vind de tekst erg leuk en het geeft mij een dromerig gevoel. Laat je meenemen en verdwaal!

2. Een vloerkleed brengt warmte in je interieur maar geeft je ook de gelegenheid om een gezellig hoekje mee te maken. Door bij de bank een vloerkleed neer te leggen waarop je je salontafel zet baker je dit deel van je kamer min of meer af. Zo maak je onderscheid tussen het zit en eetgedeelte.

3. Deze bank geeft je vele mogelijkheden. Het is dan ook de ideale bank voor mensen die klein wonen zoals bijvoorbeeld studenten. De bank geeft je naast zitcomfort de plek om te werken maar kan ook worden omgebouwd tot slaapbank.

4. Bij stoer wonen hoort natuurlijk een industriële salontafel. Een tafel van prachtig hout op een stoer stalen frame.

5. Deze lamp staat op mijn eigen wensenlijst. Goedkoop maar een echte blikvanger en ik verwacht dat hij ook nog eens een mooi effect afgeeft aan je wanden en plafond als hij aanstaat.

6. Een leuk schilderij of een grote poster mag niet ontbreken in je interieur. Dit canvasdoek maakt in ieder geval een statement en zorgt er zeker voor dat hij niet ongezien blijft.

7. Voor mij horen kaarsen in het interieur. Ik vind de zomer een heerlijke periode maar vind het altijd jammer dat ik dan zo weinig van het kaarslicht kan genieten. Er gaan bij ons thuis vele dozen kaarsen en waxinelichtjes door heen. Deze groene kandelaar hoort dan ook bij mijn top tien van vandaag.

8. Niet goedkoop dit opbergmeubel welke je aan de wand kan hangen maar wel zeker de moeite waard. In dit stoere meubel kan je je boeken opbergen maar ook je mooiste interieur en kringloopschatten.

9. Dit stoere krukje kwam ik tegen op twitter en komt binnenkort online.

10. Vintage past ook prima in een stoer interieur dat bewijst deze lamp. Juist dat vintage karakter maakt deze vloerlamp een mooie combi met de rest van de items. Ook zijn groene kleur geeft de rest van de spullen nog meer karakter.

Groen zal je dit jaar veel terug zien in het interieur. Het is een van de kleurtrends voor het inrichten van de woonkamer en slaapkamer. Ook tijdens de vele beurzen die ik dit jaar al bezocht heb kwam de kleur groen al veel terug. Het leuke aan groen is dat het makkelijk te combineren is, voordeel hiervan is dat je met al een paar groene items de woontrend in huis haalt maar daarbij niet gelijk je hele interieur hoeft te vervangen. Met bijvoorbeeld de groene kandelaar of de groene lamp haal je al een beetje groen in huis.

Op de persdag van de Hema zag ik ook erg veel groen. Groen wonen kan dus ook als budget wonen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *