Ladenkast in het interieur

Een ladenkast in je woning

Een van de perfecte plekken voor het opbergen van alles wat je in huis hebt.

Ladenkast in de hal

Ook al is je hal niet zo groot ergens in een hoekje past vast wel een smalle ladenkast. Een ladenkast in je hal biedt je veel opbergruimte voor je handschoenen, sjaals en mutsen. Reserveer een laadje voor je sleutels en misschien wel de opladers van je telefoon. Bovenop het kastje kan je een spiegel neerzetten zodat je nog even kan kijken of alles goed zit voordat je naar buiten stapt. Vergeetachtig? Hang een memobord boven je ladekast zodat je een centrale plek in je woning hebt waar iedereen kan zien of er nog iets gedaan of gehaald moet worden.

ladenkast in de hal
Bron: http://afadedpalette.blogspot.se/2013/10/a-home-in-white.html

Ladenkast in de slaapkamer:

In een slaapkamer is een ladenkast ideaal. De plek voor het opbergen van je ondergoed, sokken en kleding. En het leuke van een ladenkast in je slaapkamer is de mogelijkheid die het biedt om er gelijk een make-kast van de maken. Bovenop of in de bovenste lade kan je make-up bewaren en met een spiegel boven de kast maak je een prachtige kaptafel. Hang je sieraden in de buurt en en je hebt alles bij de hand om je klaar te maken voor een dag werken of een avondje uit.

Wil je op een bijzonder manier je make-up of parfum op je kast neerzetten plaats ze dan op een cakeverhoger/kaarsenhouder op een voet. Zo heb je een duidelijk overzicht van alle je geurtjes en het ziet er ook nog eens leuk uit.

ladenkast slaapkamer blauw
Bron: http://www.pinterest.com/pin/219409813068196477/

Ladenkast in de woonkamer:

In de woonkamer kan je meerdere ladenkasten naast elkaar zetten waardoor je een zee aan opbergruimte creert. Geef iedereen in het huishouden zijn eigen lade waar hij/zij tekeningen of huiswerk in kan bewaren. Versier de bovenkant met prents en grote lijsten met familiefoto’s. En natuurlijk mag een grote flesvaas met bloemen niet ontbreken.

ladenkast malm druppels
Bron: http://mommo-design.blogspot.it/2013/10/ikea-hacks.html
ladenkast zwart
Bron: http://belgianpearls.blogspot.nl/
ladenkast met prent
Bron: http://www.houzz.com/ideabooks/19016003
ladenkast malm
Bron: http://www.flickr.com/photos/ancema/6325471009/in/pool-interiorstyling#/photos/ancema/6325471009/in/pool-1308896@N21/

Ladenkast in de kinderkamer:

Als je kinderen nog klein zijn dan kan je nog makkelijk de kleding opbergen in een ladenkast. Omdat de kleren nog klein zijn kan je veel kwijt in een ladenkast. En tegen de tijd dat de kleding te groot wordt voor een ladenkast kan je deze mooi als speelgoedopberger gaan gebruiken. De malm meubels van Ikea kan je erg leuk pimpen zodat je ze kan aanpassen de stijl van je kamer. Met stickers kan je erg leuke effecten creeren. Maak je eigen malm Ikea hack met druppels, slingers, stippen of sterren.

Als je een ladenkast hebt op de juiste hoogte kan je er ook een commode van creeren. Let wel goed op dat hij niet te laag is want zeker in de 1e maanden van je baby’s leven sta je erg vaak aan de commode en niets is vervelender dan rugpijn krijgen van een te laag meubel.

ladenkast malm kinderkamer
Bron: http://www.pinterest.com/pin/219409813068196477/

 

roze ladenkast
Bron: http://smallshopstudio.com/2013/01/03/modern-whimsy-little-girls-room/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *