Kamperen in de kinderkamer

Je kinderkamer inrichten als kampeerplek

Er zijn vele thema’s voor de kinderkamer. Zo is bij jongens de auto, leger of vliegtuigkamer erg populair. En bij meisjes is roze, paarden of prinsessen een hot thema voor het inrichten van de kinderkamer maar er is nog veel meer mogelijk.

Wat dacht je van een kampeerplek in je eigen kinderkamer?

Je kind kan slapen in een echt caravan of een echte tent. Tegenwoordig heb je kinderbedden die in een tent of caravan vorm zijn gemaakt. Hoe leuk en knus slapen is dat. Heerlijk in je eigen kampeermiddel slapen.

caravanbed kinderkamer inrichten

tentbed kinderkamer inrichten

Kinderkameraccessoires:

Natuurlijk mag in een kampeerkamer accessoires met hout en natuurlijke materialen niet ontbreken. Het is erg leuk om het bed op een stukje kunstgras neer te zetten zodat het echt lijkt als je op een camping bent. Het is ook super leuk om een klein zitje te maken. Het krukje met een afbeelding van gestapeld hout past hier goed bij.

krukje gestapeld hout

Je zou deze als krukje kunnen neerzetten maar je kan hem ook als tafeltje gebruiken en er leuke kinderkamer klapstoeltjes om heen kunnen zetten. Of gebruik het krukje als nachtkastje.

Je kinderkamperkamer kan je ook nog opvrolijken met honeycombs en waaiers. Hang ze in verschillende kleuren en maten aan het plafond en je kinderkamer is meteen een stuk vrolijker. Wil je er niet teveel hang dan alleen een grote gele op welke je het gevoel geeft alsof de zon altijd schijnt. Want kamperen is een stuk leuker met een lekker zonnetje boven je bolletje.

waaier geel

Boombehang

Om nog meer een buitensfeer te creeren in je kinderkampeerkamer kan je kiezen voor boombehang. Samen met het stukje groene gras heb je bijna het gevoel alsof je echt buiten bent.

boombehang

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *