STEIGERHOUT IN JE TUIN

We hebben weer van de eerste zonnige lentedagen kunnen genieten. En dan beginnen de kriebels voor de tuin ook weer. De tuin is tegenwoordig toch meer en meer een verlengstuk van het huis, met leuke houten banken en lounge – en chillplekken. Steigerhout is nog steeds niet weg te denken. Ook voor buiten bestaan er allerlei leuke ideeën van dit echt makkelijk te verwerken materiaal met snel resultaat. Om te kopen of zelf te maken.

LOUNGEBANKEN

Uiteraard kennen we allemaal de steigerhouten loungebanken en zitjes:

Pinterest geeft legio voorbeelden. En www.ikmaakhetzelfwel.nl klinkt heerlijk eigenwijs

steigerhout zelfmaken

PLANTENBAKKEN

Op www.steigerhouten-meubels-kopen.nl vind je sowieso verschillende (tuin)producten van steigerhout. Maar kijk ook eens naar de variatie tuinbakken

WINDLICHT OF LANTAARNS

Als het langzaam begint de schemeren wil je graag een kaarsje hier of daar laten branden. En ook hier kun je op eenvoudige wijze met steigerhout uit de voeten:

DE CONTAINERS VERSTOPPEN

De lelijkste dingen in de tuin zijn toch wel onze containers. Bij de doe-het-zelf-winkels vind je al langer een houten kastje dat er om heen past. Maar deze vond ik op pinterest en vind ik toch echt mooier van www.budget-living.nl

EN WAT KUN JE NOG MEER MET STEIGERHOUT?

Als je op pinterest googelt op ‘steigerhout meubelen’ kom je echt vanalles tegen. Zo zag ik ineens deze balkontafeltjes voorbij komen. Té leuk. Als ik een balkon had ging ik meteen aan het timmeren.

Ik ga nu wel jampotjes sparen, want de hanger met waxinelichtjes in een plank steigerhout vind ik echt zo goed bedacht. Alleen nog even bedenken hoe ze nu precies blijven hangen in die gaten…..???

Tot in mei!

MARIE-JOSE SCHREIBERS


06 41 78 93 52  info@puurbinnen.nl

Bezoekadres:   Sonseweg 39  5681 BH  Best
Postadres:        Hortsedijk 65  5708 HB  Helmond

www.puurbinnen.nl

       

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *