grohe keukenkraan

Grohe keukenkraan: een stroom aan opties

De keuken is het domein waar je wil genieten van alle gemakken. Van de koelkast tot de kookplaat, als alles functioneert heb je er geen problemen mee om er uren door te brengen. Het bereiden van een mooie maaltijd is voor veel mensen een favoriete tijdsbesteding. Je zou denken dat je aan een kraan geen eisen hoeft te stellen, maar dat is buiten de innovaties van de Grohe keukenkraan gerekend. Deze producent presenteert ontwerpen waar je zelf misschien niet bij stilstond. De experts van Sanispecials zetten ze graag op een rijtje.

grohe keukenkraan

Grohe keukenkraan: filteren of heet?

De Grohe keukenkraan in de Blue serie komt in diverse varianten:

  • Blue Home, voor de thuiskeuken, zuiver water, zelfs (licht) bruisend als je wilt
  • Blue Professional, zelfde als hierboven, maar dan bijvoorbeeld voor kantoor
  • Blue Pure, gefilterd plat water gewoon uit de kraan, flesjes kopen is verleden tijd

Het water dat je uit deze kraan tapt is van hoog niveau in smaakbeleving en kwaliteit. Het past helemaal in onze huidige tijd waarin de behoefte aan ultrasnelle digitale bediening de norm is. Wil je het koolzuur in je water bepalen? Dan kan dat met een Grohe keukenkraan in de Blue serie.

Maar wie niet alleen gefilterd koud water wil, maar ook over kokend water direct uit de kraan wil beschikken, richt de ogen op de Grohe keukenkraan met de toepasselijke naam Red. Hieruit kan je direct 6 liter kokend water tappen. Daar kan je flink wat thee van zetten. De greep is kindveilig, waardoor je geen zorgen hebt over ongelukken. Die gebeuren nou juist veel met waterkokers, en dat apparaat kan dus de prullenbak in. Grohe combineert functionaliteit met uiterst gebruiksgemak, want dankzij een krachtige beschermlaag zijn beschadigingen vrijwel uitgesloten.

grohe keukenkraan

Grohe keukenkraan in alle varianten

Maar wie feitelijk gewoon tevreden is als alles werkt zoals het moet werken, kan een Grohe keukenkraan kiezen die levert. Water is schaars en dan is het fijn dat er een producent is die rekening houdt met waterbesparing. Maar ook design is belangrijk. De Grohe kranen mogen gezien worden. Sierlijke bogen, ultramoderne toepassingen, alles vind je terug in de diverse opties die deze fabrikant biedt. We bieden je zelf ook graag inspiratie om de keuken om te toveren naar een eigentijdse look. Dat een moderne, degelijke keukenkraan niet mag ontbreken, moge duidelijk zijn. Ga maar eens na hoe vaak je gebruik maakt van de kraan in de keuken. Dat is nogal een aantal keer per dag. Verzeker jezelf van de beste kwaliteit.

grohe keukenkraan

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *