traplift

Steeds meer vraag is naar gereviseerde trapliften

We blijven met zijn allen steeds langer thuis wonen. Gelukkig trekken veel mensen als ze iets minder te been worden naar een appartement maar niet ieder heeft die mogelijkheid. Of men heeft de mogelijkheid wil maar wil het huis waar ze al jaren in wonen niet verlaten. Thuis blijven wonen brengt echter risico’s met zich mee. De meeste ongelukken met oudere gebeurd in hun eigen woning. Dat geldt niet alleen voor gewone huizen maar ook voor appartementen als men geen voorzorgmaatregelen (bijvoorbeeld geen kleedje op het toilet) neemt. Maar in een gewone woning blijft de trap toch een van de grootste risico’s.

Gelukkig zijn er tegenwoordig mogelijkheden genoeg voor het plaatsen van een traplift. Door het plaatsen van een lift ga je al een van de gevaarlijkste punten van het huis te lijf. Veel mensen vallen als ze ouder worden van de trap. Zeker omdat ze toch vaak in oudere huizen wonen waarbij de trap stijl is of waarbij er rare hoeken in zitten. Een traplift biedt dan uitkomst. 

Refurbished trapliften

Trapliften kunnen prijzig zijn maar omdat er veel vraag naar is ontstaat er ook een 2e hands markt. Zo is het mogelijk om tegen een lagere prijs toch een traplift te laten installeren. Zelf installeren is gezien de veiligheid niet aan te raden.

Refurbished trapliften zijn steeds populairder bij senioren. Niet van nieuw te onderscheiden, met garantie, tot 50 % goederkoper en ook alle regelingen vanuit de overheid gelden. Denk aan WMO of blijverslening. Doordat de overheid stimuleert om steeds langer thuis te blijven wonen zien partijen zoals 123trapliften.nl het aantal aanvragen exponentieel toenemen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *