duurzame vloeren

Duurzame vloeren

In onze nieuwe woning liggen op dit moment hele mooie vloeren. In de huiskamer ligt een prachtige donkere laminaat vloer en ook op de 1e en 2e verdieping ligt een laminaatvloer.

Wij hebben lange tijd gedroomd van een visgraat vloer maar omdat de vloer nog helemaal perfect is laten we deze liggen. Op de andere verdiepingen moeten we wel de vloer vervangen. Niet omdat het nodig is maar omdat we daar gaan verbouwen. Op de 1e verdieping gaan we een extra deur plaatsen waardoor we de vloer moeten gaan vergroten. Deze vloer is doorgetrokken in een van de andere slaapkamers dus daar moet ook een nieuwe vloer in. 

We zijn wel op zoek naar duurzame vloeren. Op de kamers wordt veel met playmobile gespeeld. En bij de grotere kinderen wordt er constant met een bureaustoel overheen gereden. We willen wel een vloer die lang meegaat. Laminaat is natuurlijk ideaal. Laminaat is er in zoveel verschillende uitvoeringen dus ieder kind kan een vloer kiezen welke past bij de inrichting van hun kamer. Daarbij kan je laminaat redelijk makkelijk vervangen. Beneden moeten we dit ook met een plank gaan doen. Daar hebben ze met de piano over heen gereden en is de vloer ligt beschadigd. Gelukkig liggen er boven op zolder nog een paar extra planken dus kunnen we deze plank vervangen.

Op zolder moet een compleet nieuwe vloer. Waarschijnlijk wordt dat een deel vloerbedekking omdat mijn partner daar een kleine studio gaat inrichten en vloerbedekking dempt het geluid beter. In het slaapdeel op zolder wil ik misschien wel laminaat. En misschien kan ik hier dan alsnog die visgraat neerleggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *