Alles is ‘Anders’ met de nieuwe collectie van Ethnicraft bij MisterDesign..

Karakteristiek hout, dat is het eerste waar menig interieurshopper aan denkt bij het merk Ethnicraft. Al meer dan twintig jaar bestaat de basis van dit merk ook uit eiken, walnoot en teakhout. Nu komt daar verandering in! Met de nieuwe Anders collectie laat Ethnicraft naast hout ook staal, marmer en glas toe in de lijst van basismaterialen.

Onze favoriet..

Grote favoriet is de Anders Kast Hoog. Wat meteen opvalt is het hoge, slanke onderstel gemaakt van zwart gepoedercoat staal. De deuren zijn voorzien van gehard glas, ook wel veiligheidsglas. Mocht het onverhoopt breken zal het niet in scherpe stukken eindigen, maar in kleine botte korrels. Om het design helemaal af te maken met het échte Ethnicraft gevoel is er aan de achterzijde gebruik gemaakt van 4 millimeter dik eikenhoutfineer! Het glas en houtfineer zijn beide donker gekleurd, waardoor het ontwerp een geheimzinnige en intrigerende uitstraling heeft.

ethnicraft kast

Carrara all the way

Wat natuurlijk niet kan ontbreken in huis is een fijne salontafel. De Stone Salontafel valt ook onder de nieuwe Anders collectie, en is perfect te combineren met de Stone Wandtafel! Het marmer wat hier gebruikt is heeft de naam Carrara marmer. Dit is afkomstig uit het gelijk genoemde plaatsje in Italië. De basis is smetteloos wit en bevat aders in de kleuren zacht blauw, zwart en grijs. Het natuursteen is gekozen om zijn pure vorm, maar net als andere producten uit de Ethnicraft collectie is ook dit design voorzien van een beschermende olie.

etnicraft tafel

Klein maar fijn

Naast de salontafel zijn ook de bijzettafels een luxueuze toevoeging aan de nieuwe collectie. Gemaakt uit hetzelfde soort materiaal verrijken ze je interieur in verschillende uitvoeringen. Ga je voor de enkele Anders Bijzettafel met opbergruimte, of de speelse set van 2?

salontafel marmer

Op zoek naar meer?
Nieuwsgierig geworden naar de rest van de collectie? Dat begrijpen we! Op MisterDesign.nl vindt je de gehele collectie van Ethnicraft, inclusief de nieuwe Anders Collectie. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel in s’-Hertogenbosch..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *