sleutels opbergen

Sleutels opbergen

Het hekelen punt in vele huishoudens, bij vele de vraag van de dag: Wie heeft mijn sleutels gezien? Voor iedereen die dit herkent een blog over handig je sleutels opbergen

We zijn allemaal wel onze sleutels kwijt geraakt. Zeker als kind is het iedereen weleens overkomen. Wij hebben hier in huis 4 pubers en ik geef toe, de een is beter in opbergen dan de ander. Toen we hier na toe verhuisde hebben we meteen een vaste plaats bedacht. Een plek die hoort bij je looproute als je van school komt. De plaats waar je sleutels kan opbergen is in dezelfde lijn als je jas ophangen, je tas opruimen en je lunchtrommel in de vaatwasser. Toch hebben we twee pubers die nog weleens hun sleutel kwijt raken. Die blijft dan in de broekzak zitten en verdwijnt zo in de typische puberkamer. Nu is er 1 puber bij wie het wel heel erg vaak gebeurd dus hij is al aan het sparen voor de nieuwe gadget van Apple

Apple heeft namelijk al lang door dat dit een veel voorkomend probleem is. En zij hebben een oplossing bedacht: de AirTag. Deze tag koop je los en plaats je in een speciale sleutelhanger welke je afzonderlijk koopt. De monteer je aan je sleutels of aan je tas en met je telefoon kan je zo je spullen terugvinden.

De AirTag is geen goedkoop grapje. De tag zelf kost rond de € 35,- en de sleutelhanger beginnen bij € 15,-. Maar voor de diehard “sloddervos” is dit de ideale oplossing. Want we weten allemaal hoe veel stress een zoekgeraakte sleutel oplevert op het moment dat je echt snel de deur uit moet.

Sleutels opbergkastje

Gelukkig zijn er ook goedkopere oplossing. En niet alleen goedkopere versies, er is zelfs een heel erg groot assortiment. Het is altijd wel een sleutelkastje die bij jouw leefstijl past.

Wil jij bijvoorbeeld naast sleutels opbergen ook je post en notities kwijt op je sleutelkastje dan hebben wij een leuke gevonden:

Vindt je bovenstaand rekje te landelijk? Er is ook een groot aanbod aan moderne rekjes:

Ook dit rekje biedt je de mogelijkheid om je post in te bewaren. Nu verzenden we tegenwoording niet heel veel post meer dus dit bakje zal al snel gebruikt worden voor zonnebrillen, haarelastiekjes en andere kleine prulletjes.

Allesopberger

Ben jij iemand die vaak zijn sleutel kwijt is? Dan ben je misschien wel vaker dingen kwijt. Deze simpele opberger biedt je naast een plek voor je sleutels ook plek voor je telefoon, bril en eventueel nog andere items die je vaak nodig hebt.

Wil je je sleutels achter slot en grendel dan zijn er kastjes te koop die ook op slot kunnen.

Je sleutels opbergen hoeft niet perse aan de muur. Natuurlijk er is een groot aanbod aan sleutelkastjes maar je kan ook kiezen voor een mandje in een lade of op de sidetable in de hal.

Nog een tip: een leuke sleutelhanger aan je sleutelbos wil zeker bij kinderen helpen om hem op te bergen. Zij gaan dan toch iets zuiniger met hun sleutels om. En hoe groter de sleutelhanger, hoe moeilijker het is om hem kwijt te raken.

Photo by Maria Ziegler on Unsplash

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *