Joseph Joseph

Joseph Joseph DoorStore™ voor een geordende keuken

De meest gebruikte keukentools altijd binnen handbereik!

Met de lancering van de DoorStoreTM collectie is elke keuken, groot of klein, met het grootste gemak geordend te houden. Want: een opgeruimde keuken is een happy keuken! De DoorStoreTM collectie van Joseph Joseph benut de nu vaak ongebruikte kastruimte op een slimme manier. De collectie bestaat uit alledaagse keukentools die je vanaf nu handig kunt opbergen aan de binnenkant van je keukenkastje. Ruimtebesparend, hygiënisch en altijd de meest gebruikte keukenbenodigdheden binnen handbereik!

DoorStoreTM Chop
Deze set van 2 antislip en dubbelzijdige snijplanken met slanke vormgeving is ideaal om aan de binnenkant van een keukenkastje, zijkant van de koelkast of aan de muur te bevestigen. De snijplanken hebben 2 verschillende formaten en een oppervlak met textuur zodat wat je snijdt netjes blijft liggen en krassen minder zichtbaar zijn. De DoorStoreTM Chop is verkrijgbaar bij de Bijenkorf, fonq.nl en bol.com voor €31,95.

Joseph Joseph snijplank

DoorStoreTM Utensils
Je keukenhulpjes in een afgesloten ruimte opbergen is niet alleen minder rommelig maar ook nog eens hygiënischer. De set bestaat uit 2 spatels en 2 lepels met flexibele siliconen uiteinden en zijn dus te gebruiken in alle soorten pannen (hittebestendig tot 250 °C). De Nylon handvatten hebben vrolijke kleuren en zijn hittebestendig tot 200 °C. De DoorStoreTM Utensils set is verkrijgbaar bij de Bijenkorf, fonq.nl en bol.com voor €37,50.

DoorStoreTM Knives
Deze messenset bestaat uit een koksmes, santokumes, kartelmes en schilmesje gemaakt van roestvrijstaal met een siliconen coating. Door het slimme design heeft elk mes zijn eigen plek in de houder en grijp je nooit mis. De DoorStoreTM Knives is verkrijgbaar bij fonq.nl en bol.com voor €53,99.

CompoTM 4
Met deze handige gft afvalemmer ruim je makkelijk en snel etensresten op die in een gewone afvalbak snel gaan stinken. De regelbare ventilatieopening vermindert vocht en geurtjes. Dankzij de brede opening schraap je gemakkelijk de restjes van je bord zonder dat ze naast de bak belanden. De afvalemmer heeft een inhoud van 4 liter en is verkrijgbaar bij Bijenkorf, fonq.nl en bol.com voor €26,95.

Joseph Joseph afvalbakje

Deze hebben wij thuis zelf in gebruik. Een ideale prullenbak voor je groene afval. Wij gebruiken hem met eco zakjes. De bak blijft zo schoon.

Makkelijk bevestigen
De gehele DoorStoreTM collectie bevestig je eenvoudig, snel en zonder gereedschap op elk gewenst oppervlak, keukenkastje, muur of aan de zijkant van de koelkast, dankzij de krachtige 3M VHB tape.

Over Joseph Joseph
In 2003 besloten de tweelingbroers Anthony en Richard Joseph hun krachten te bundelen en Joseph Joseph te lanceren met het doel om functionele, probleemoplossende huishoudelijke producten te creëren. Zolang de broers zich kunnen herinneren, zijn ze altijd gefascineerd geweest door design. Ze groeiden op in een familiebedrijf, wat hun passie voor ontwerp, techniek en uitvinding echt aanwakkerde. Van een bescheiden begin is het bedrijf uitgegroeid tot een bekroond internationaal huismerk dat wordt verkocht in meer dan 100 landen over de hele wereld met kantoren in Londen, New York, Parijs, Düsseldorf en Tokio. Het hele Joseph Joseph-team deelt het enthousiasme van de broers voor innovatie en heeft een passie om zoveel mogelijk huishoudens te voorzien van probleemoplossende producten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *