sikkens kleurwaaier

Sikkens introduceert het 5051 Color Concept

Na tien jaar tijd voor een nieuw kleurconcept

Sassenheim, 6 november 2014 – Na tien jaar kondigt Sikkens vandaag de opvolger van de 4041 kleurenwaaier aan: het Sikkens 5051 Color Concept. Dit kleurconcept is meer dan alleen een kleurenwaaier; het is een totaalpakket van diverse kleurentools en -services. Naast de Sikkens 5051 kleurenwaaier bestaat de toolkit uit de geheel nieuwe Sikkens Visualizer app, een stalenservice met A5-formaat kleurstalen en een update van het kleurmeetinstrument Colorado. Het Sikkens 5051 Color Concept ondersteunt de professionele gebruiker bij het selecteren, presenteren en toepassen van de juiste kleuren.
 
Vereenvoudigde kleurnavigatie
De Sikkens 5051 Color Concept kleurenwaaier biedt oneindig veel mogelijkheden in kleurencomposities en vormt de basis voor verschillende kleurentools. De waaier bevat in totaal 2079 kleuren. Aan de ruim 800 populairste kleuren uit de Sikkens 4041 waaier zijn meer dan 1200 nieuwe kleuren toegevoegd. De kleurenwaaier is opgesplitst in drie aparte secties met voorin de wittinten, het middengedeelte bestaat uit bijna 1400 kleuren ingedeeld naar 8 kleurgroepen en achterin de waaier een ruime selectie van neutrale- en vergrijsde tinten. De kleurnavigatie is vergemakkelijkt door
7 grote kleurstalen per pagina die van licht naar donker gerangschikt zijn. De Sikkens 5051 Color Concept kleurenwaaier is verkrijgbaar via de Sikkens Service Centra of tijdelijk via de actiepagina www.sikkens.nl/actie5051. De prijs van de waaier is normaal € 47,- maar tot het eind van dit jaar € 19,95.

Experimenteer met kleuren

De Sikkens Visualizer app biedt je de mogelijkheid om met je smartphone of tablet in real time het effect van een nieuwe kleur in je kamer te bekijken. Deze app werkt op basis van Augmented Reality Technology, waardoor je met één tik op het scherm je muren kunt inkleuren met alle kleuren uit het Sikkens 5051 Color Concept en de andere kleurcollecties. Experimenteer met kleur en maak vol zelfvertrouwen een kleurkeuze die past bij ieder ontwerp.
app
Grote kleurstalen
Alle 2079 kleuren van het Sikkens 5051 Color Concept zijn als afzonderlijke kleurenstalen beschikbaar. Het grotere oppervlak, ongeveer A5-formaat, maakt het duidelijker om in te schatten hoe uw ontwerp er uit komt te zien. De kleurstalen zijn los of per bundel te bestellen via www.sikkenssamples.com.
Over Sikkens
Sikkens maakt deel uit van AkzoNobel, de grootse verf- en coatingleverancier ter wereld. Sikkens bekleedt een voortrekkersrol op het vlak van innovatie, technische uitmuntendheid en kleurexpertise. De verfproducten van Sikkens bieden gegarandeerd succes aan professionele schilders, architecten en interieurontwerpers voor zowel nieuwbouw- als renovatie projecten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *