hangstoel moodadventures

MOODADVENTURES.NL: VOOR ALS JE VAN NÉT EVEN ANDERS HOUDT

‘Moodadventures.nl; make life beautiful’ luidt de slogan. En terecht, want als je écht op zoek bent naar bijzondere lifestyle artikelen, dan ben je hier aan het juiste adres. Van opbergmanden tot bijzondere sieraden. En van hangstoelen tot lieve labels waarmee je de cadeaus een persoonlijke touch geeft. Dit is winkelen-plus! En dan ook nog eens vanuit je luie hangstoel.

Uniek in vormgeving, voorzien van een geweldig zitcomfort en met een draagkracht van wel 200 kg! De hangstoelen van Moodadventures… kom daar maar eens uit?! Heerlijk relaxen in de woonkamer of lekker buiten op de veranda. Of wat dacht je van een hangstoel op de babykamer, zodat je de kleine zachtjes in slaap kunt wiegen. De klassieke hangstoelen zijn te koop in vier kleuren en sinds kort ook verkrijgbaar in een kinderuitvoering. De kinderhangstoelen kosten € 139,95 en de overige hangstoelen zijn verkrijgbaar vanaf € 199,95.

Design van Jaap Kooger
Moodadventures verkoopt geen dertien-in-een-dozijn meubels, maar design dat nét even anders is. De handgemaakte tafels van Jaap Kooger bijvoorbeeld. Deze tafels zijn gemaakt van vurenhout en voorzien van een laagje whitewash-olie. Iedere tafel heeft een unieke look en is te verplaatsen door de wieltjes die eronder zitten. De tafels passen in vrijwel ieder hedendaags interieur.

Fijne Feestendagen
Sinterklaas staat binnenkort weer voor de deur en dat vraagt weer om vele knutselwerkjes van de kinderen aan de Sint. En wat dacht je van de Sinterklaas- en Kerstcadeaus zelf, die wil je ook graag aantrekkelijk in de zak of onder de boom presenteren. Moodadventures heeft verschillende DIY producten zoals masking tape, labelmakers, papertags en stickers. Zo zijn er beschrijfbare stickers verkrijgbaar in 20 pantone kleuren en tags verkrijgbaar in 10 pantone kleuren. Ideaal om alle tekeningen en cadeaus te voorzien van een vrolijke en vooral ook persoonlijke touch.

Over Moodadventures
Hebben, hebben, hebben. Dat zijn eigenlijk de drie eerste woorden die in je opkomen als je de vele design items van webwinkel Moodadventures aan je voorbij ziet komen. De webshop biedt een groot en uniek assortiment aan design, lifestyle en accessoires. Alle producten worden met zorg geselecteerd en zijn vaak nét even anders. Een webwinkel die je gezien moet hebben. En waar je waarschijnlijk niet met lege handen ‘wegloopt’. Moodadventures.nl; make life beautiful!robuuste tafel hangstoel hangstoel boomstamtafel bijzettafel moodadventures

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *