Designvloerenfabrikant TFD introduceert haar 500-serie

Met de nieuwe 500-serie heeft designvloerenfabrikant TFD nu ook vloerdelen met een extra lang formaat in het assortiment. In plaats van het standaard formaat plank van 1,219m hebben de nieuwe series vloerdelen een lengte van 1,50m in diverse embossings. Het nieuwe formaat vloerdeel draagt vooral bij aan de esthetiek van een vloer. De extra lange planken zorgen met een prachtig lijnenspel en doorlopende noesten voor een visueel ruimtelijk effect.

TFD is een van de weinige vloerenfabrikanten in Nederland die dit afwijkende formaat in het assortiment heeft. De nieuwe serie is verkrijgbaar in een lijmversie, maar zal in de toekomst ook magnetisch te leggen zijn. De 500-serie bestaat uit vier designs met deep embossing en zeven designs register embossing. De vloerdelen zijn 3mm dik en hebben een toplaag van 0,7mm. De series zijn verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen, van actuele grijstinten tot warme bruintinten. Net als de andere producten van TFD zijn ze van onderscheidende kwaliteit en uitstraling. Ook naar het leggen van extra lange planken is goed gekeken. Hierbij is rekening gehouden met welke maximale lengte wenselijk is voor de stoffeerders. Het nieuwe assortiment behoort tot de top in de markt.

Over TFD
TFD (Toonen Flooring Design) staat voor vele jaren vakmanschap in het ontwerpen en produceren van designvloerdelen. Daarbij gaat het familiebedrijf niet uit van alledaagse materialen, maar zoekt het steeds weer naar nieuwe creatieve en praktisch toepasbare oplossingen. Dit zonder sfeer en comfort uit het oog te verliezen. Het bedrijf introduceerde als eerste ter wereld een magnetisch vloersysteem. TFD combineert een hoge kwaliteit vloer met veel verschillende en verrassende dessins, geschikt voor particulier en projectmatig gebruik. In 2014 werd de Tomorrow’s Flooring Award toegekend aan TFD voor haar collectie magnetische pvc vloeren met hout- en steenstructuur. TFD heeft vooralsnog Nederland en Europa als afzetgebied, maar de internationale ambities reiken ver. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Dalfsen en een nevenvestiging in Duitsland.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *