fred van leer kerstballen

Shoeby viert kerst met de kerstballen van Fred van Leer

Wie deze winter één van de Shoebywinkels binnenwandelt, komt daar een paar hele bijzondere items tegen. Denk aan een tijger met een roze pet en een zwarte leren broek. Een circusolifant op een vrolijk gekleurde bal of Fred van Leer op roze pumps. We hebben het over de kerstballencollectie van Fred van Leer voor Shoeby.

“Ik hou van Kerst! Van mij mag het 52 weken per jaar Kerst zijn. Ik hou van de donkere dagen. Dus kaarsjes aan, heerlijk!” Zo kondigde Fred zijn kersballencollectie aan tijdens de kick-off van het nieuwe fashion seizoen bij Shoeby. Omdat Fred zo van Kerst houdt heeft hij samen met Mieke van Deursen, oprichtster van Shoeby, deze toffe collectie samengesteld.

JE KAN DE BOOM IN

“Het pronkstuk, dat ben ik natuurlijk zelf. Hang mij maar in die boom, wie kan dat nou zeggen,” vertelt Fred lachend. Hij heeft het over de kerstbal van zichzelf gehuld in een zwart pak, witte blouse en roze pumps. Fred heeft elk jaar een grande kerstboom gevuld met de mooiste kerstversieringen. Dat hij nu zelf een collectie mocht ontwerpen is een droom die uitkomt.

LIFE IS A CIRCUS

De ornamenten zijn geïnspireerd op de lijfspreuk van Fred “Life is a circus, and that’s what it is!”. De circusolifant, het aapje én de circustrommel heeft hij zelfs op zijn arm getatoeëerd. Naast de vrolijke circus karakters vind je ook kerstballen met leopard print, één in de vorm van een oranje tas en een roze pump. Eén ding is zeker, de standaard kerstboom met slingers en ballen is volledig passé. Met de kerstballencollectie van Fred maak jij jouw kerstboom helemaal af!

COMING SOON

De kerstballencollectie met Fred van Leer voor Shoeby ligt vanaf medio november in alle 225 Shoebywinkels.

Check ook de website voor meer info en volg Shoeby op Social Media: www.shoeby.nl www.facebook.com/ShoebyFashion www.instagram.com/ShoebyFashion

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *