Histor knoeikunst

Schone muren met Histor knoeikunst

Schone muren met Histor Clean muurverf

Als je moeder wordt verandert je leven. Je krijgt er veel voor terug en zelfs dingen die je nooit van te voren voor mogelijk had gehouden. Een daarvan zijn de vlekken op je muur. Toen mijn man en ik nog in alleen in onze woning woonde waren zowel de vloer als de muren om door een ringetje te halen maar dat veranderde snel

Kinderen maken vlekken

Ken je dat als kleine kinderen aan de wandel gaan met hun boterham of nog erger met hun spekje wat ze van opa en oma hebben gekregen.

En wat dacht je van de kleine kunstenaren die net ontdekt hebben hoe mooi ze kunnen tekenen en dan net geen papier kunnen vinden. Welke ouder heeft nu niet een tekening op zijn muren teruggevonden.

Als ze dan ouder worden dan denk je dat het beter gaat maar het lijkt alleen maar erger te worden. Ik zal je de toppers uit ons huishouden (van Jan Steen) opnoemen:

  1. Onder onze kapstok staat een bak waar de schoenen in moeten. Vanaf dat we deze bakken hebben staan proberen we de kinderen aan te leren dat je de schoenen in de bak legt i.p.v gooit. Waarom vragen ze dan? Waarom lieve kinderen omdat als je je schoenen er in gooit je negen van de tien keer de muur raakt waardoor we dus vlekken op de muur krijgen.
  2. Etensresten op de muur. Ik had echt verwacht dat dit over zou gaan na mate de kinderen ouder werden. Je zou toch verwachten als je tien, acht en bijna zes bent weet dat je eet boven je bord, netjes je bestek gebruikt en niet met je vingers eet en als je dan vieze vingers hebt je deze schoonmaakt aan een doek en niet afveegt aan de muur naast de tafel.
  3. En als laatste een niet erg smakelijke vlekkenmaker. Ik heb helaas twee kinderen die denken dat de muur een zakdoek is. En dan omschrijf ik het nog netjes J .

Op zich neem ik mijn vlekkenmakers niets kwalijk want op deze manier heb ik vaak een excuus om de muur weer een andere kleur weer te geven maar handig is natuurlijk anders. Gelukkig heeft Histor nu iets op bedacht met Histor Clean muurverf. Met deze verf kan je makkelijk vlekken als modder, ketchup en stiften van je muren verwijderen. En nog leuker hij is in alle kleuren beschikbaar.

histor knoeikunst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *