oplaadpunt zitzak

Niet zomaar een zitzak maar een oplaadpunt

Zorgeloos wegvallen in een wolk van marshmallows, zo voelen de nieuwe zitzakken van het lifestyle-merk Terapy. De toevoegingen aan de ‘familie’ heten Ollie, Stanley, Sydney en Dino en zijn net als alle andere producten van Terapy ergonomisch en super comfy. Voor de hoezen is gebruikgemaakt van zacht rekbaar katoen. Hierdoor vormt de zitzak zich naar het lichaam; de drukpunten in de rug worden verspreid en verlicht. Dit zorgt voor ultieme ontspanning. De in Nederland geproduceerde kussens zijn verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren; zo passen ze binnen elk interieur.

 Terapy gelooft dat net als alle smartphones, tablets en computers ook mensen moeten worden opgeladen. Want in de dagelijkse drukte is de behoefte aan rustmomenten groot. Het Amsterdamse bedrijf wil met de nieuwe producten nog meer mensen een plek kunnen geven om te relaxen. Om zo met een opgeladen gevoel aan de dag te beginnen, om juist na een drukke dag bij te komen óf puur chillen wanneer het nodig is.

oplaadpunt zitzak

Nieuwe modellen zitzakken

De nieuwe modellen laten zien dat de Terapy-producten meer zijn dan alleen zitzakken. Zo is Ollie, de Himalaya der zitzakken, een berg van rust. Zodra het kussen zich om het lichaam vormt, glijdt de spanning eruit. Hetzelfde effect heeft Stanley, het kleinere broertje. Sydney is de perfecte zitzak voor kinderen. Of als extra steun voor volwassenen om in te loungen. Dino is de allergrootse van de Terapy-familie. Als Ollie de Himalaya is, dan is Dino de Grote Oceaan. Gebruik hem als loveseat bij de openhaard, in de tuin of als extra bed.

oplaadpunt zitzak

Feedback tijdens festivals

Afgelopen zomer voorzag Terapy ruim honderd festivals van tientallen zitzakken waarop bezoekers even konden bijtanken en ontspannen. Aan de duizenden bezoekers werd gevraagd waar zij aan moesten denken als zij in een Terapy-zitkussen zaten. Woorden die bij hen opkwamen waren onder andere tijdmachine, reddingsvlot, toevluchtsoord en marshmallow-wolk. Dit gaf Terapy inspiratie voor de nieuwe site en voor de sfeerbeelden van de producten.

oplaadpunt zitzak

Verkoopinformatie

Iedere zitzak van Terapy kun je bestellen op  www.terapy.eu. Daar is ook meer informatie te vinden over de afmetingen en de verschillende kleuren. Per ongeluk een vlekje op de zitzak gekomen? Geen probleem want de hoezen zijn afritsbaar en wasbaar. Prijzen van de zitzakken variëren van € 99,00  tot € 399,00.  Prijzen van de accessoires van € 19,95 tot € 89,00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *