ikea sinterklaas

IKEA giftguide: sinterklaascadeaus onder de 10 euro

  • Originele cadeaus voor volwassenen onder de 10 euro
  • Betaalbare cadeaus voor een dobbelspel of surprise
  • Van een bakboek vol heerlijke recepten tot een wijnrek met de X-factor

Amsterdam, 18 september 2014 – Van surprises tot dobbelspellen, ook volwassenen houden van Sinterklaas. Op zoek naar een origineel cadeau onder de 10 euro voor een vriend of familielid? IKEA biedt uitkomst. Het woonwarenhuis heeft de leukste cadeautjes onder de 10 euro verzameld.

 

Zweedse klassiekers
Het bakboek HEMBAKAT staat vol lekkere recepten: van Zweedse klassiekers tot exotische varianten. Alle ingrediënten zijn steeds afzonderlijk op prachtige wijze gefotografeerd. Verkrijgbaar in de Swedish Food Market: € 6.99.

ikea sinterklaas

 

 

X-factor
Dit kleurrijke wijnrek heeft zeker de X-factor. Gemaakt van massief grenen in de kleuren rood oranje, blauw en grijs. NORNÄS wijnrek: € 10.

ikea sinterklaas

 

Scholten & Baijings

Geef een echte Scholten & Baijings cadeau uit de IKEA PS collectie. De decoratieve wijzerplaat verandert voortdurend omdat de urenwijzer een roterend, doorzichtig plaatje is met een patroon dat speelse schaduwen creëert. IKEA PS 2014 klok:

€ 7.99.

ikea sinterklaas

 

Stijlvolle klassieker

De serveerschaal van verzinkt staal uit de RYSSBY collectie is een stijlvolle klassieker. Gebruik als dienblad of zet er kaarsjes op. Serveerschaal: € 9.99.

ikea sinterklaas

 

Visite

Uitgenodigd om Sinterklaas te vieren? Verras de gastheer- of vrouw door iets lekkers mee te brengen. Met deze amandeltaart met pure chocolade heb je gegarandeerd succes. De TÅRTA MÖRK CHOKLAD is verkrijgbaar bij de Swedish Food Market:

€ 9.99.

ikea sinterklaas

Over IKEA Group
Onze visie is om een beter dagelijks leven te creëren voor zoveel mogelijk mensen. We bieden goed ontworpen, functionele en betaalbare woninginrichtingsproducten van hoge kwaliteit aan, die met zorg voor mens en milieu geproduceerd worden. De IKEA Group heeft 315 woonwarenhuizen in 27 landen. Daarnaast zijn er meer dan 40 woonwarenhuizen die door franchisenemers uitgevoerd worden buiten de IKEA Group. De IKEA Group had in FY14 716 miljoen bezoekers in de vestigingen en 1,5 miljard mensen bezochten IKEA.com. Voor meer informatie kijk op ikea.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *