ruimte in je badkamer

Ruimte in je badkamer

Ik ben afgelopen week verhuisd. In mijn oude huis hadden we een hele kleine badkamer. Toen we daar 12 jaar geleden kwamen wonen had de makelaar tegen ons gezegd dat achter de ruimte waar wij de badkamer wilde maken, op de benedenverdieping, de schuur van de buurvrouw zat. Dit zou een oude dame zijn en we zouden dat stukje wel van haar over kunnen kopen waardoor er een enorme grote badkamer zou kunnen ontstaan. Omdat ik op dat moment hoog zwanger was hebben we snel een badkamer gemaakt. De ruimte was zo klein dat we er een ligbad plaatste met strak daar tegenaan de douchebak. Er was geen ruimte voor een wastafel. Gelukkig kon er wel net een klein kastje staan waarin de handdoeken konden.

Toen we gesetteld waren en goed onze buren leerde kennen bleek het niet om een oudere mevrouw te gaan maar om een echtpaar welke niet van plan was om dat deel van hun grond aan ons te verkopen. Zij hadden de schuur zelf in gebruik en konden niet zonder. Daar zaten we dan met een kleine badkamer. Gelukkig wen je er snel aan en hebben we er al die jaren veel plezier aan beleefd.

Nu heb ik een nieuwe woning met een goede badkamer. Althans dat dacht ik. Er zit een mooie douche in, een wastafel, er is ruimte voor de wasmachine/droger en daarnaast past nog een mooi droogrek. En toch merk ik weer hoe veel spullen we eigenlijk kwijt willen in onze badkamer, waardoor ik nu al weer kamp met ruimtegebrek.

badkamerset pure

Opbergruimte badkamer

Met zijn vieren hebben we namelijk best veel spullen. Iedereen heeft natuurlijk zijn tandenborstel, tandpasta, shampoo enz. En dan beginnen de twee oudste van mij te puberen dus langzaamaan komen ook de luchtjes en deo’s de badkamer binnen. Daarom is het belangrijk dat er ook in de badkamer voldoende ruimte is voor het opbergen van je spullen.

Badkamerset Pure

Persoonlijk vind ik het erg mooi om hout toe te voegen in de badkamer. Het geeft een warm effect. De badkamerset Pure van DroomHout combineert hout met wit. Ik vind het houten plankje echt super gaaf. Ideaal om je mooie parfumflesjes op te zetten of je collectie Rituals op uit te stallen.

De lades zijn ideaal. Bij mij thuis zou ik in de lades een tussenschot maken zodat ieder zijn eigen deel heeft. De perfecte oplossing om al je verzorgingsproducten in op te ruimen.
Bij deze set hoort standaard ook de prachtige waskom. Door zijn ronde vormen breekt hij de strakke lijnen en zorgt hij voor een verrassend effect.

En wat maakt je badkamer af? Een mooie grote spiegel. De badkamer is de plek waar we ons opmaken en elke ochtend klaarmaken voor de dag. We moeten natuurlijk wel kunnen zien hoe mooi we de deur uitlopen.

Kortom een complete set die niet alleen zorgt voor veel opbergruimte maar je badkamer ook een fantastische uitstraling geeft.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *