3D behang

Voor mijn nieuwe huis was ik op zoek naar een bijzonder behang. Ik wilde iets anders. Dit keer geen strepen, barok of steigerhout op de muur maar iets “spannends”. Ik kwam terecht bij het merk Hookedonwalls van Artewalls. Een merk welke 3D behang verkoopt. En daar viel mijn oog al heel snel op het behang Cubix uit de Gentle Groove collectie. Via de website bestelde ik eerst staaltjes. De Cubix bestelde ik in twee kleuren en er was ook nog een andere welke ik leuk vond. Eentje met bloemen.

Staaltjes behang

Ik vond het erg fijn dat ik van te voren staaltjes kon bestellen. Degene met bloemen vond ik namelijk online heel erg leuk maar toen ik de staal ontving zag ik al dat ik de kleuren voor mijn interieur iets te flets vond. De andere staaltjes vond ik wel goed. Ik ging voor de lichte kleur (code 66527). Samen met het staaltje kon ik nu een kleur verf uitkiezen die er goed bij paste.

behang 3 d

Behangen

Samen met mijn nicht zijn we op een zondag gaan behangen. Een voordeel van het behang is de breedte. Hierdoor heb je snel een muur behangen. Daarbij is het een stevig en dik behang. Wij hadden een iets te bot mes waardoor het afsnijden wat meer moeite kostte. Met een goed scherp mes kan je het behang goed afsnijden.

In het behang zat een patroon maar omdat het behang zo stevig is is het makkelijk om de banen goed op elkaar aan te laten sluiten. Het behang geeft je houvast en omdat het van een goede dikte is verschuift het ook niet zo snel. Wij vonden het beide heel erg fijn behang om mee te werken. Mijn muren lopen een heel klein beetje scheef waardoor het niet helemaal lukte om het patroon goed te krijgen. Maar dit is alleen te zien als je weet waar je moet kijken. De wand ziet er fantastisch uit en ik ben zo blij met het eindresultaat.

 Het 3d design geeft een leuk effect en maakt de muur speels.

Ben je ook op zoek naar bijzonder behang dan kan ik je de site van ArteWalls aanraden. Ze hebben echt een hele uitgebreide collectie. Veel van hun collecties worden ook bij o.a. Decokay verkocht. Daar liggen ook behangboeken en kan je dus van te voren de collectie bekijken. Daarbij kan je ook, net als ik, staaltjes bestellen waardoor je goed kan inschatten of het behang bij je interieur past.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *