Prachtige meubels voor de kinderkamer

Laurette is een echt Frans merk. De kleuren doen vintage aan en de meubels zelf zijn geïnspireerd op oude Franse meubels. Ze geven de kinderkamer meteen sfeer. De collectie is tijdloos, chic, functioneel en de kleuren zijn aan te passen naar smaak. Ze zijn gedurende de jaren trouw gebleven aan hun principe, namelijk het met de hand maken van meubels. Van begin tot eind houden zij de meubels nauwlettend in de gaten en hebben dan ook strenge eisen voor zichzelf. Het nadeel hiervan is wel dat de levertijd wat langer is, maar goed dat ben je weer snel vergeten als je ze thuis hebt staan.

De meubels hebben een mooie matte look en hier en daar zie je een kleine penseelstreek of oneffenheid in de verf, maar dat is juist de charme van de meubels en versterkt de vintage look. Ze gebruiken alleen hout dat uit ecologisch onderhouden bossen en de verf is organisch en op waterbasis. Nog een goeie reden om voor deze prachtige meubels te kiezen!

Wat ook nog een super handig is, dat de ledikantjes jarenlang te gebruiken zijn. Begint je kleine heer of dame uit het bed te klimmen dan kun je met een conversion kit heel makkelijk een peuterbed maken van je ledikant. Ook voor de wat oudere kinderen hebben ze mooi bedden, maar ook kasten en bureaus.

Ik ben fan!

Sharon Klein

[ge]woon studio

www.facebook.com/gewoonstudio

laurette-deco.com - 2 laurette-deco.com laurette-deco.com - 15 laurette-deco.com - 14 laurette-deco.com - 13 laurette-deco.com - 12 laurette-deco.com - 11 laurette-deco.com - 10 laurette-deco.com - 9 laurette-deco.com - 7 laurette-deco.com - 6 laurette-deco.com - 5 laurette-deco.com - 4 laurette-deco.com - 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *