Eneco Toon Rook

Mijn dochter is heel erg bang voor brand. Waar deze angst vandaan komt weten we niet want we hebben nooit brand gehad en ook mensen in onze directe omgeving hebben hier gelukkig nooit mee te maken gehad. We hebben meerdere keren gehad dat alle brandmelders in de woning getest diende te worden voordat zij met een gerust hart ging slapen. Ook kan ze zich zorgen maken als we buiten de deur zijn. We hebben een hond en een kat en ze kan zich dan zorgen maken dat bij brand de beesten niet weg kunnen. Gelukkig heeft Eneco hier een oplossing voor. We waren hier in huis al erg blij met Toon (we letten echt bewust op ons energiegebruik sinds we de Toon hebben) maar deze uitbreiding vind ik echt super.

Eneco Toon Rook

Eneco Rook Toon

Eneco heeft de Toon Rook bedacht. Een rookmelder die gekoppeld wordt aan je Toon. Het voordeel van deze rookmelder is dat je hem via de app kan koppelen aan je mobiel. Jij krijgt een melding als er rook in je huis is. Daarbij kan je naast jezelf ook nog een contactpersoon toevoegen.  Je partner maar je kan ook kiezen voor je buurman of buurvrouw. Toon Rookmelder is de enige die deze mogelijkheid heeft. Persoonlijk vind ik het een erg fijn gevoel dat ook op afstand ik gewaarschuwd wordt als er brand in huis zou zijn. Zeker omdat je bij rook al een bericht krijg kan ergere schade voorkomen worden. Of je vliegt zelf naar huis of je vraagt de buurman om te gaan kijken.

Design

Naast dat de Toon Rook veiligheid biedt vind ik hem er ook nog mooi uitzien. Rookmelders zijn meestal niet erg fancy maar Eneco heeft echt aandacht gegeven aan het design.

Eneco Rook Toon

 

De kosten voor de brandmelder zijn € 59,95. Dat is inclusief verzendkosten. Bovendien is de functie/aanvullende dienst onderdeel van de maandelijkse € 3,50 die men betaalt voor Toon.

Wil je een Eneco Toon Rook aanschaffen dan kan je voor meer informatie naar: eneco.nl/toon

Gevoel van veiligheid in huis | ‘Ik voel me ten alle tijden veilig in mijn huis, dat geeft een fijn en comfortabel voel.’

Gevoel van veiligheid buitenshuis | ‘Ook als ik niet thuis ben word ik gealarmeerd in geval van rook of brand.’

Anderen kunnen mij helpen | ‘Ook als ik zelf niet thuis of zelfs niet in de buurt ben, heb ik een gerustgesteld/zorgeloos gevoel. Dit heb ik omdat ik weet dat ook mijn buren/bekenden gewaarschuwd worden als er thuis rook of brand is, door hen in te stellen als tweede contactpersoon.’

Voor ouderen kan het ook fijn zijn dat ze weten dat er hulp onderweg is wanneer ze thuis worden overvallen door een noodsituatie.

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *