sundaville

Power Flower! Haal de zomer in je tuin met de bloemenpracht van Sundaville®

Het warme voorjaarszonnetje komt steeds vaker tevoorschijn, hét moment dat iedereen naar buiten gaat en aan de slag gaat met opfleuren van de tuin. Haal de zomer in je tuin en kies dit jaar eens voor een kleurrijke en krachtige Sundaville! Sundaville® is het grootste en bekendste merk in mandevilla, de tuinplant die de afgelopen jaren veel populariteit heeft verkregen. 

Brings you happiness

Deze schitterende kuipplant behoort tot ’s werelds eerste, beste en grootste mandevilla-merk: Sundaville®. Een exotische droom die lang bloeit, van begin maart (vroege lente) tot aan de eerste vorst. Geniet van wonderschone, grootse en zacht geurende trompetbloemen die altijd en overal het fijne zomergevoel opwekken. Als ware klimmer maakt zij bovendien in no-time lange ranken die een muur of schutting vrolijk bedekken. Vanbinnen zijn haar bloemen soms geel tot geelroze. Het grote blad met een duidelijke middennerf is prachtig, zacht glanzend en donkergroen. Sundaville® varieteiten zijn te verkrijgen in allerlei kleuren en vormen. Wat denk je van dubbele boogjes, hartvormen of piramides? Sundaville voelt zich op verschillende plekken op haar gemak, of het nu aan een rek, in een schaal of als hangplant is. Kortom: voor ieder wat wils! 

Oneindig combineren

Mandevilla uit de Sundaville® collecties zijn zeer gemakkelijke planten. Ze houden van warmte en staan het liefste in de halfschaduw of in de volle ochtend- of avondzon. Sundaville is niet veeleisend en vraagt om weinig water, ze kan namelijk wel tegen droogte. Je kunt gerust een paar weken op vakantie, zonder de buren te vragen om deze plant water te geven! 

Naast dat zij een zeer lage watergeeffrequentie heeft, kan Sundaville goed tegen regen én droogte en is daarmee erg gebruiksvriendelijk. In tegenstelling tot veel andere mandevilla rassen, kan Sundaville ook goed tegen kou, waardoor ze ook perfect geschikt is voor noordelijke klimaten. Met de veelzijdigheid aan kleuren van de Sundaville-collectie is het mogelijk om oneindig te combineren. Je bent dan ook zeker niet de enige wanneer je de hele Sundaville-collectie verzamelt. Sundaville® mag daarom gerust de ‘Koningin van het terras’ genoemd worden!

Verzorging voor lang plezier

Zet jouw Sundaville in goed doorlatende, matig vochtige grond en geef deze af en toe een kleine hoeveelheid water. In het voorjaar heeft de plant behoefte aan extra voeding zodat zij lang en rijk blijft bloeien. Zorg er altijd voor dat overtollig water uit de pot kan weglopen. De wortels houden er namelijk niet van om in het water te staan. Sundaville beloont je met een prachtige bloemenzee tot aan de winter. De planten kun je met goede verzorging, toewijding en liefde zelfs op een vorstvrije plaats laten overwinteren. Je zult er de hele winter lang veel plezier van hebben!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *