led verlichting

Overal perfecte verlichting op maat met plug-and-play led strips

Overal perfecte verlichting op maat met plug-and-play led strips

Wat uw persoonlijke smaak of voorkeur ook is, uw ontwerp komt pas echt goed uit de verf als u de juiste verlichting gebruikt. Bij elke keuze die u maakt op het gebied van kleur, vormgeving en indeling geeft goede belichting precies de sfeer en accenten die u zoekt. Tot voor kort leverde de installatie van verlichting vaak problemen op, vanwege de praktische beperkingen van spots, lampen, bedrading en fittingen. Warmteontwikkeling kan voor problemen zorgen, peertjes gaan altijd kapot op de vervelendste momenten, en een subtiele en mooi weggewerkte lichtoplossing is vaak onhaalbaar vanwege de omvang van gloei- en spaarlampen of tl-armaturen.

Gelukkig kunt u deze beperking nu vergeten dankzij de enorme voordelen van led verlichting. Vooral het gemak van platte en flexibel te monteren led strips, die door professionele leveranciers exact op maat en plug-and-play worden verzonden, is een ware verademing. Met een geringe maatvoering van 8x3millimeter kunt u nu zelf online de lengte en sterkte van uw verlichting bepalen. Led strips passen overal achter, onder, of tussen. Door slim van uw ruimte gebruik te maken kunt u de mooiste effecten bereiken door elegant verwerkte verlichting onder traptreden, achter uw televisie, onder uw ligbad, of mooi weggewerkt achter een plint of richel van uw favoriete meubelstuk. Geef de ruimte aan uw eigen fantasie en creativiteit!

Sfeerverlichting, kleurverlichting, of helder en energiezuinig licht: alles is mogelijk. Led verlichting  biedt grote voordelen bij elke denkbare toepassing. Led strips zijn energiezuinig en milieuvriendelijk in productie en verbruik. Hiermee bespaart u fors op uw energierekening, waarmee u de bescheiden investering van de aanschafprijs snel terugverdient. Daarnaast is led verlichting duurzaam: het gaat tot wel acht keer langer mee dan traditionele verlichting. Zeker op plaatsen waar u vaak of langdurig van het juiste licht wilt genieten biedt deze technologie daarom een uitkomst. Door de slimme en robuuste technologie die binnen led verlichting wordt toegepast zijn led strips schok- en koudebestendig, en kunnen ze bovendien waterdicht worden geleverd. Dit biedt natuurlijk grote voordelen voor allerlei toepassingen, zowel in huis (denk bijvoorbeeld aan badkamer- en aquariumverlichting) als in de tuin, buitenverblijven, caravans of bestelauto’s. Met een bijgeleverde transformator (een zogenaamde led-driver) kan led verlichting zowel op het stopcontact als bijvoorbeeld een auto-accu worden aangesloten, direct of via een omvormer. Ook zakelijk gezien is led verlichting ideaal voor displays, etalages en bijvoorbeeld bedrijfsauto’s. Steeds meer ondernemers en particulieren laten zien hoe de nieuwe mogelijkheden van led verlichting tot spectaculaire resultaten leiden. Ledtechnolgie is de verlichting van de toekomst, en uw leverancier denkt graag met u mee om samen met u de perfecte keuze te maken, voor effectieve, stijlvolle en efficiënte verlichting die u op het lijf geschreven is.

ledverlichting

Handig, gemakkelijk, duurzaam, milieubewust en ongelooflijk flexibel inzetbaar: de mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Doe inspiratie op en bepaal uw ideale verlichting online, waar u door professionele leveranciers in een paar simpele stappen wordt geholpen om zelf de exacte maatvoering, kleur en lichtsterkte te bepalen waarmee uw toepassing optimaal tot zijn recht komt. Met plug-and-play led strips werpt u snel en eenvoudig een heel nieuw licht op elk project!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *