Out-of-the-box tips om je huis met drukwerk aan te kleden

Je huis aankleden met persoonlijke dingen is natuurlijk het allerleukst. Persoonlijke dingen zijn alleen lastig te bedenken en je wilt wel dat het mooi in het interieur past. Daarom wordt hieronder een aantal out-of-the-box tips gegeven voor extra persoonlijke aankleding in huis.

Stickers voor in huis

Stickers komen in allerlei soorten en maten, en dus ook voor in huis. Vaak zie je stickers op kantoor of buiten gebruikt worden, maar er zijn ook stickers die je in huis kunt gebruiken. Een mooi voorbeeld hiervan is gekkotex, dit is een soort sticker die geschikt is om binnen op de muur te plakken. Je kunt helemaal je eigen sticker kiezen, dus ga bijvoorbeeld voor een mooie natuurfoto, om een gevoel van meer ruimte te creëren. Of je kiest voor een mooie familiefoto die je graag op de muur plakt. Er zijn natuurlijk ook nog veel andere soorten stickers, bijvoorbeeld raamstickers en magneetstickers. Raamstickers en magneetstickers kun je ook helemaal zelf opmaken. Met magneetstickers kun je mooie gepersonaliseerde magneten voor bijvoorbeeld op de koelkast of voor op een whiteboard maken. Stickers kun je overal laten maken, maar een goed idee is om bij Drukbedrijf stickers te laten drukken, omdat dit bedrijf alles wat betreft stickers personaliseert en ook bedrukt.

Foto op metaal

De standaard foto’s op doek en op hout zie je vaak voorbij komen, maar een variant die je niet vaak ziet is een foto op metaal. Foto’s op metaal geven een haarscherp beeld op een krachtig materiaal. Je kunt deze foto’s ook goed aan de muur ophangen en zelfs als whiteboard gebruiken. Voor een speciale look kan je ook de hoekjes om laten vouwen, dit heet een canvas afwerking.

Gepersonaliseerde visitekaartjes

Een product wat niet alleen op kantoor handig is om bij de hand te hebben, maar ook om thuis altijd gereed te hebben, is een visitekaartje. Visitekaartjes kun je op je thuis bureau neerleggen, zodat je ze altijd klaar hebt liggen om mee te nemen. Het toffe aan visitekaartjes is dat je ze in allerlei verschillende soorten kunt maken. Je kunt bijvoorbeeld visitekaartjes drukken in het zwart, met een de afwerking goud. Maar je kunt ook de kaartjes een zachter oppervlak geven door te gaan voor soft touch laminaat. Verder is het mogelijk om voor een bijzonder papiersoort te kiezen, zoals linnen papier of zilverkarton.

Met deze tips kun je ervoor zorgen dat jouw huis net wat aparte leuke decoraties krijgt, zodat het niet hetzelfde is als alle andere huizen!

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *